חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני חוזרת אלייך לגבי הנושא של התה טיבטי..
    במאמר שהורדת שם, דיברו על עשבים טבעיים משלשלים לאימון מערכת העיכול לתת יציאות לבד, ופתאום חשבתי על זה שגם התה טיבטי הוא טבעי לגמריי.. מה בכל זאת הבעייה איתו ספציפית… אודה לך מאוד על תשובה. ועוד דבר, אפילו שאני בקבוצה, אני מרגישה שממש קשה לי להתמיד, ושיש לי מעידות שקשה לי לעמוד בהן, ואני עושה את זה אבל סובלת נורא ונהיית עצבנית ורעבה וזה להבדיל מהשבוע הראשון שהכל הלך לי בקלות ואפילו רזיתי ב2 קילו!! מחר שקילה נוספת, שנייה, ואני מרגישה שאני הולכת ומתייאשת ואני לא יודעת איך קבוצות הולכות בדרך כלל אבל אצלנו אין ממש תחושה של שיתוף וחום והבנה ובעצם המקום לשפוך בו ולהתנחם ולהתחזק, קבוצה מדהימה ומדריכה נהדרת, אבל השיעור נגמר נורא מהר(כ-שעה כאשר כל ההתחלה הולכת על השקילות) ו…. אני לא מוצאת את עצמי כל כך, ואני קוראת פה שאת מדריכה חמה ומיוחדת שממש מבינה אותנו, אולי יש לך טיפ לתת לי… על הכל… סליחה על החפירה פשוט חיפשתי מישהו שאולי יבין אותי… תודה.

אלמוני
    לא פעיל

היי דניאל..
    תה טיבטי גורם למעי “להתעצל” ועם הזמן בלעדיו אין צואה..-ממכר. ולכן אם את רוצה להשתעבד אליו כל החיים..אין בעיה..אבל יש דרכים טבעיות (העשבים הללו הם בעצם סיבים תזונתיים כמו פסיליום וכדומה) לטפל בעניין והכי חשוב מים ופעילות גופנית..
    התמדה זה עניין של אימון ורצון..ויש ברשותך את הכוחות לאמן את עצמך אך זה תהליך שאורך זמן..זה לא משא הוקוס פוקוס..ואת חייבת להיות סבלנית…בנוגע לקבוצה, אשמח שתתקשרי למנחה ותשתפי אותה בהרגשתך..הטיפ שלי הוא לאמן בעיקר את המוח..הוא זה ששולט על כל הממלכה:)
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות