חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #73150
    אלמוני
    לא פעיל

    מה ההבדל בין חלב 1% ל 3% פרטי נמקי והסבירי אם את יכולה

    #73151
    אלמוני
    לא פעיל

    היי ליאת..
    חשוב לדעת כי חלב 1% (הרגיל, שאינו מועשר בסידן) בדומה לחלבים המועשרים בסידן (0%, 3%, 1%) – מועשרים בויטמינים A ו-D. צריכת סידן מהמזון מומלצת במנות קטנות יחסית המפוזרות לאורך היום. בפועל חלב 3% הרגיל, כמעט ואינו מכיל ויטמין D ,ולכן עדיף לצרוך חלב 1% מאשר 3%. ואולי אף להעדיף חלב 1% המועשר בסידן ולזכות בתוספת לשני המרכיבים יחד. מבחינת הסידן רק החלבים המועשרים בסידן (0%, 3%, 1%), מועשרים עד לרמה של 180 מ”ג סידן ל-100 מל”ל חלב.
    בכוס חלב דל שומן יש 250 מ”ג סידן ו-25 קלוריות.
    בכוס חלב 3% שומן – 250 ו-115.
    בהצלחה וחג שמח !

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות