ישנם ימים שאני עובדת בחוץ במכירות ובאיפור ואז אני אוכלת בול לפי התוכנית בלי להיות רעבה. ואין ממש בעיה.
אבל ישנם ימים (כמו היום) שהעבודה שלי היא ליד המחשב ואז אני מכינה ירקות מוקפצים במהלך כל היום ובלי קשר לארוחות אוכלת בין לבין.
אני רושמת כמויות ותכתבי לי אם הן סבירות (גם אם אלה ירקות חינמיים)ליום שלם. שלא יקרה מצב שבסוף אני יעלה במשקל במקום לרדת.
1כפית שמן זית בוו'ק
2כפות רוטב טריאקי עם חצי לימון
2כפיות מלח, כמון ופלפל שחור
1 סלסלה של פטריות טריות
1 קופסא של תירס גמדי
5 פרחי ברוקולי
5 קישואים בינוניים
5 פרחי כרובית
6 גזרים בינונים/גדולים
2 בצלים
2 גמבות אדומות
1 גמבה/פלפל ירוק
לעיתים אני מוותרת על ארוחת ביניים (לא ממש אוהבת פירות) ואוכלת מזה במקום.
לפעמים אני מכינה לארוחת צהריים גם סלט ירוק וגם אוכלת מהמוקפץ.
זה לא המון מידי? אני לא אשמין בסוף במקום לרזות?
תודה גילי