מצאתי באינטרנט מתכון ללזניה פטריות רציתי לדעת כמה מותר לאכול ממנה לארוחת ערב להזכירך אני ב-1800
1 חבילה עלי לזניה קטנה
1 גביע קוטג (כמובן שאשתמש ב-3% )
1 בצל
1 פטריות קופסת שימורים
1 קופסת עגבניות מרוסקות משומרות
1 ביצה
1 שן שום
100 גרם גבינה צהובה מגוררת (כמובן גם כאן היא תהיה 5%)
מעט שמן לטיגון השמן כדי לטגן את הבצל והפטריות – וכמובן אעשה עם ספרי שמן ובדרכה הנפלא של שושי שלמדנו בסדנאות
מלח ופלפל
תודה על התשובה ודרך אגב התגעגעתי מקווה שהכל בסדר אצלך