חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #68648
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מכינה לעצמי בבוקר סלט לארוחת ביניים + צהריים (שתיהן בעבודה) בקערה די גדולה – שתי עגבניות, 3 מלפפונים, חסה, לפעמים כרוב – אני מוסיפה מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וכפית שמן (לשתי הארוחות) ומחלקת לשתי קופסאות. בביניים אני מוסיפה מנת שומן שקדים / אגוזים, בצהריים יש את השומן של הבשר והפחממה.
    האם עדיף להוריד את השמן מהסלט?
    שמתי לב שמאז שאני מכינה סלט ולא לוקחת ירקות חתוכים בקופסא, הירידות התמתנו – (אני גם לא כל כך צועדת – וגם לזה יש חלק לא מבוטל להערכתי).
    אשמח לקבל ממך פידבק.
    בברכה

    #68649
    אלמוני
    לא פעיל

    היי ג'ואן..
    לא ראיתי את השאלה הזו באף מקום אחר בפורומים.
    כמויות השומן בארוחות שלנו משמעותיות, מכפית שמן פה וכפית שמן שם, אנחנו מגיעים בארוחה אחת לפחות ל – 2-3 כפיות שמן כשמגיעה לנו כפית שמן לכל הארוחה…אז אם את שואלת לדעתי, אני למדתי בתחילת הדרך לאכול סלט עם תבלון של זעתר, מיץ לימון, מלח ופלפל..:)
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות