אני מכינה לעצמי בבוקר סלט לארוחת ביניים + צהריים (שתיהן בעבודה) בקערה די גדולה – שתי עגבניות, 3 מלפפונים, חסה, לפעמים כרוב – אני מוסיפה מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וכפית שמן (לשתי הארוחות) ומחלקת לשתי קופסאות. בביניים אני מוסיפה מנת שומן שקדים / אגוזים, בצהריים יש את השומן של הבשר והפחממה.
האם עדיף להוריד את השמן מהסלט?
שמתי לב שמאז שאני מכינה סלט ולא לוקחת ירקות חתוכים בקופסא, הירידות התמתנו – (אני גם לא כל כך צועדת – וגם לזה יש חלק לא מבוטל להערכתי).
אשמח לקבל ממך פידבק.
בברכה