חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איה שבוע טוב כמה דברים לי אלייך ראשית עשיתי לך רישום של יום רביעי וענית לי שאיני שייכת לקבוצה אז זהו שאני כן ביום ראשון אצל חלי בשעה 6 אולי יש עוד ליאת אבל לא סולומון ואני יודעת שקשה לך לדעת מי כן ומי לא מפני שראיתי שיש עוד בחורה בשם ליאת ששואלת שאלות ודבר נוסף זה לגהי הרישום של יום שישי שהייתי בארוע שאלתי האם חרגתי ואם כן אז איפה וענית לי שחלב 3% אינו בתפריט עד כמה שידוע שממש לא ממולץ לשתות חלב פחות מ 3% מפני שזה לא חלב אלה מי חלב ואין לו תועלת ושום דבר בולשיט אבל נעזוב את זה כרגע כי אני חושבת שזה מה שלא יגרום לי לרדת לעיקר חרשמת לי שמה שאכלתי בארוע זה צהרים + מותרת למה את זה רציתי לדעת מזלי שלא אכלתי עוד מותרת את רואה איני בקיעה בנושא זה תודה רבה על עזרתך הרבה ליאת סולומון.

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאת..
    לא כתבתי שאינך שייכת לקבוצות כתבתי שהתוכנית שאת עושה לא מוכרת לי ולכן ביקשתי שתיצמדי לתוכנית שלנו, קחי את דף התוכנית שקיבלת או שתדפיסי מהאתר את הארוחות, תבני לך למשל מהתפריט הממוחשב תוכנית ותפעילי לפיה. הארוחות שלך מבולבלות והפריטים בהם מבולבלים גם כן. מה שאכלת באירוע היה גם ארוחת צהריים וגם מנה מותרת..
    חלב 3% אכן לא בתוכנית, ורק 1% ואין איתו שום בעיות בריאותיות..אחוזי השומן בגופנו יותר מסוכנים..
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות