רק עכשו, אחרי שהכנסתי לתנור פשטידת בשר ותפוחי אדמה ראיתי שעל האריזה כתוב 100% בשר עגל טחון, רמת שומן בינונית, במקום בשר בקר טחון שהתכוונתי.זה דומה בערכים?כתוב 150 קלוריות ל-100 גר'. אני אוכלת חמישית מהפשטידה לארוחת צהריים, כמו שכתוב בחוברת.האם יש צורך לשנות? תודה!
ועוד שאלה-נקטר רימונים של תפוזינה, ללא תוספת סוכר,16 קלוריות ל-100 מ”ל.ממותק בסוכלרוז והיתר רכז רימונים, דובדבן, פירות יער חתיכות פרי וכו.היתכן [נשמע טוב מדי…אז…תופים…]שאפשר 2 כוסות בתור מנת פרי?…לפעמים?..תודה!