חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב.
    רציתי לשאול משהו (לשם שינוי…)
    בעבר, אחרי לידת ביתי ה-3, הלכתי לדיאטנית, ובתפריט שלה היה לי בארוחת בוקר כמו בתוכנית של חלי, ביניים – פרי+מנת חלבון, צהריים – 2 (!) מנות פחמימה, מנת שומן, מנת חלבון (2 טבעולייט) וירקות כמובן, ביניים – כל דבר עד 120 קלוריות, ערב – 2(!) מנות פחמימה, מנת חלבון, מנת שומן וירקות חופשי כמובן.
    יש כאן יותר פחמימות מאשר בתוכנית של חלי, וירדתי ממש יפה בתוכנית הזו (ולא – זה לא היה מייד אחרי הלידה, זה היה כשהקטנה כבר היתה בת יותר משנה, וכבר לא הנקתי).
    השאלה שלי היא האם הגוף לא יכנס ל”מצוקה” ממיעוט הפחמימות בתוכנית הזו ויתחיל לאגור רזרבות במקום לרדת?
    ועוד דבר:
    בתוכנית “ההיא” היה מותר לי כ-2 מנות פחמימה או לחמניה קלה או פיתה קלה או 4 פרוסות לחם קל וכו'… למה אצל חלי פיתה קלה מותר רק חצי ולחמניה קלה מותר שלמה בתור מנת פחמימה אחת? נשמע לי מוזר… אשמח לתובנות…

שיהיה לכולנו יום מקסים!

אלמוני
    לא פעיל

היי מימור..
    1. הגוף לא יכנס למצוקה, את אוכלת בדיוק מה שהוא צריך לקבל, לא לדאוג, כולנו גם כן בתוכנית…:)
    2. כי בעבר הייתה לחמניה קלה שמכרו בסופר שהייתה דלת קלוריות באמת וכיום אין, כולן אמנם “דלות קלוריות” אבל לפחות איזה 130 קלוריות…אז חצי פיתה קלה וחצי לחמניה קלה..זה אותו דבר – ואנחנו נעדכן את טבלת התחליפים .
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות