חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול הייתי בשקילה של השבוע הראשון אני עושה הכל כמו שצריך שותה הרבה עושה רישומים ישר כמו הספר…. אני הרגשתי שירדתי לפחות קילו וחצי עברתי מספר דיאטות בחיי אני מבחינה על הגוף שלי כמה ולמה……..עצם העובדה שזה שבוע ראשון גם מוסיפה להתאכזבות שלי – על המשקל רק פחות 300 גרם…….. אין מצב…ממש התאכזבתי כי עליתי על המשקל כל כך בגאווה……

אלמוני
    לא פעיל

קורה שיורדים בהיקפים ומרגישים על הגוף אך המשקל לא תואם את ההרגשה, אל תתני לו יותר מדי חשיבות. העיקר שאת מרגישה מעולה.
    את המאמץ של השבוע שעבר והשבוע הנוכחי תראי בשקילה הבאה.
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי טל…
    ראשית, אכזבה לא רשומה בשום מקום בתוכנית ולכן הפטרי ממנה..:, אני מבינה לחלוטין את ההרגשה הזו של עשייה והתלהבות אחרי זמן רב שלא עשינו כלום..ואז אנו מצפות לתוצאות מטורפות שלעיתים אינן מציאותיות וכשזה לא קורה – האכזבה מציפה אותנו…האם האכזבה עוזרת לך כעת? עזרה לך בעבר? – התשובה חד משמעית לא!! ולכן..הפטרי ממנה..והכניסי למוח מחשבות חיוביות..כמו…הגוף שלך בעיצומו של שינוי, הוא מתרגל לאורח חיים חדש…הוא רוצה להבין מה קורה…אולי גם מתנגד…אז להניח דברים בפרופורציות, אי אפשר בשבוע אחד להוריד את מה שנמצא עלינו שנים רבות ולכן יש עוד שבוע ועוד שבוע…ויקירתי, התוצאות תמיד מגיעות, מקסימום לא השבוע, אז בשבוע הבא..:)
    ובכל מקרה את צריכה לעלות בגאווה על המשקל – כי עברת שבוע שלם ומוצלח בתוכנית?? מתי זה קרה בפעם האחרונה אם בכלל??
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות