חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שמעי, אני ארבע שבועות ירדתי 7 קילו, אבל יש לי בעיה פרטית והייתי רוצה יעוץ אישי, עזבי עכשיו בתפריט או לא רציתי לדעת מתוך הניסיון שלך:

אז ככה:

אני לומדת כל יום עד 4, לוקחת את הפרוסה שלי של הבוקר, ואני מחליפה בין הבינייימים <פחמימה+פרי בבוקר במקום בערב>
    אני חוזרת מבית ספר אוכלת ארוחה, ואז באמת לא מסוגלת לראות אוכל עד למחרת..
    אם אני אוכל באופן קבוע 2 כוסות פחממה במקום הבשרי, את חושבת שיקרה משהו!? כי אני לא אוכלת ערב, אין לי מתי ואני גם לא רעבה!

שוב אני אאומרת אני יודעת שבאופן עקרוני לא מצרפים ארוחות, ולא ניהים מנהלי חשבונות, מה את יכולה להציע לי

אלמוני
    לא פעיל

אני החלטתי לעשות יומיים פחמימיה יומיים גם טבעול ויום נקניקיות או משהו בשרי אחר , חוץ משישי שבת,,, וחוץ מזה שאפו על הירידה היפה בזמן כה קצר הלוואי עליייי

אלמוני
    לא פעיל

היי רחלי..
    כדי לאכול נכון ובריא צריך לאכול 6 ארוחות קטנות כל 3 שעות ולא לאכול עד הצהרים ואז לצום עד יום למחרת(גם אם לא רעבים).
    בארוחת צהרים ניתן רק עד 2 בשבוע לאכול 12 כפות פחמימה..בשאר השבוע תאכלי 1.5 קטניות במקום בשר או טבעול או דגים או טונה..או חלבון גבינה בשווי של 200 קלוריות, אלו האופציות היחידות..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בובי….
    מה זה מאכל כפרי של טבעול?

אלמוני
    לא פעיל

חופשי את תירשי את הפורום..בדיוק היום קלטתי איזה מוזר זה
    שאתמול היה 10,600 ומשהו..ופתאום היום זה 200 פחות…
    לפי דעתי מה שקורה זה…שבגלל שהממשק של הפורום כל כך פשוט..הוא לא עומד בעומס של כל כך הרבה דפים ולכן כך פעם הוא מוחק דפים…אחורה…בגלל זה…אבל מחר תכננתי להתקשר למנהל הטכני..הוא בטוח ידע לענות יותר בחוכמה..

אלמוני
    לא פעיל

איזו התעוררות והתרגשות עוררת כאן, וואו!
    תבואי, תוך שתי שניות אני אכין לך דיפ עם ירקות לנשנש :))

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    לא להחשיב את זה כמנה מותרת…אלא להמשיך הלאה
    ועלאק לא שמת לב…רוסנה…:))
    יש בהם לא מעט סוכר זה הכל, אבל זה לא נוראי..
    מי מגדיר מה זה נוראי בכלל? 🙂

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות