חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לקח לי הרבה זמן לחשוב בכדי לרשום את ההודעה הזאת.
    ואני מקווה שתוכלי להגיד שמה שעושה נכון.
    בתקופה האחרונה ירדתי הרבה מעבר לשמירה צריכה להיות 73 -75
    קילו. ומשם המשיך משקלי לרדת ולרדת.
    חשוב לי לומר שאני עושה תוכנית כמו שצריך, ולפי הכתוב כניראה כמו פנטית. לא זזה ימינה ולא שמאלה, פשוט בתוך זה עמוק.
    כואב לי שאני הולכת ברחוב ואנשים כל הזמן שואלים מעירים, אם אני אנורקסית, אולי מקיאה, וגם אתמול אצל חלי הרגשתי מאוד לא נוח, עם זה שירדתי לאחר עליה של פסח 300 גרם, ולאחר שבוע קילו, הורדתי 3.600 גרם, סה”כ שוקלת 65.5 קילו, חלי ניבהלה בצדק כמוני בדיוק מהירידה במשקל, ושאלה אם עושה תוכנית, בלי להסס אמרתי שכן, כי זאת האמת והיא אמרה שכניראה שלא.
    היה לי מאוד חשוב כשעשינו את הסבב לומר שכן ירדתי אומנם כל כך הרבה השבוע והרבה מעבר לשמירה אבל אני בתוכנית כמו שצריך, מבלי חריגות, עושה הרבה ספורט ושותה מעל ומעבר.
    כואב לי שאני כל הזמן צריכה להצטדק בפני אנשים על הירידות שלי ועל הרזון הזה, כואב לי שכולם חושבים שאני לא עושה תוכנית, וחושבים שאני אנורקסית ועוד דברים מהסוג הזה,
    פשוט אני כבר לא שולטת בגוף הוא שולט בי, אני עושה כל מה שצריך אבל לפעמים הוא פשוט עושה בי כרצונו, למרות העשיה של התוכנית.
    יש לציין שאני מרגישה טוב, גם פיזית גם נפשית, אפילו במשקל הזה.
    מה את אומרת?
    בפעם שעברה יש לציין היגעתי גם למשקל דומה, ומשם בגלל ההערות המוזרות והלא נכונות האלה, הפסקתי ללכת לחלי ובמשך שנה וחצי העלתי 15 קילו מתוך החמישים שהורדתי.
    ודווקא אז לא הירגשתי טוב עד שחזרתי והורדתי את הכל ומעבר.
    האם יש לך עצה בשבילי?
    תודה והמשך יום נעים
    רינת…

אלמוני
    לא פעיל

היי רינת..
    לאחר שקראתי את ההודעה שלך מספר פעמים החלטתי שהעצה הכי טובה שלי אלייך היא לשוחח עם חלי באופן אישי על המצב.
    יום קסום

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות