חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר נס קפה מכוס חלב + גביע יוגורט 0 אחוז+כוס קורנפלקס

ביניים: 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות קוטג 3%+2 זיתים גדולים+תפ”ע 1

צהריים :שניצל 1 טבעול לייט + 3 כפות אורז מעורב עם תרד+ סלט+ 2 זיתים גדולים+ ברוקולי מבושל 2 כפות בערך

ביניים : כוס קורנפלקס + כפית ריבה (ניתן להחליף בגביע + אפרסק
    כ2 מנות מותרות לקחתי על עצמי סיכון איה, אני ממש בדיכאון כרגע, 2 פרוסות עוגה דקות של שוקלד, פרוסת לחם עם ממרח אבוקדו שעשוי מביצה ושמן + סלט חצילים שגם הוא משמן נראה לך שעברתי את ה1200? כי אני חשבתי שכן ולא הייתי מסוגלת לאכול משהו בערב מהמחשבה הזאת מה אני יכולה לעשות איה? עכשיו כאילו שהשמנתי? או שאם זה היה חד פעמי הכל יחזור אם תוכלי לעזור לי אני ממש בדיכאון
    ארוחת ערב: תפ”ע ושלשום כמנה מותרת אכלתי שלגון של 62 קלוריות האם עברתי את 2 המנות המותרות ? כמובן שזה היה בגלל היום הולדת של האחיין שלי והמנות היו ממש קטנות בערך כמו 2 כפות של ממרח אבוקדו ו2-3 כפות של סלט חצילים העוגה שווה בערך 150-200 גרם

אלמוני
    לא פעיל

זה לא טוב שאת כל כך 'היסטרית' בקטע של הדיאטה,את לא תעלי 2 קילו עם חרגת קצת מהתפריט,זה לא סוף העולם.
    וחוץ מזה את רזה ולא יזיק לך לעלות 1-2 קילו אבל זאת כבר החלטה שלך.

אלמוני
    לא פעיל

יש מחשבה שעוזרת לי ועזרה לי אתמול במיוחד אחרי נפילה, חשבתי לעצמי: אוקיי נגיד חרגתי ב-300 קלוריות, אם אני אחשוב שהרסתי הכל אני אמשיך לאכול ואחרוג ביותר, אז מה עדיף? להמשיך כרגיל אחרי חריגה של ה-300 או להכפיל או לשלש את זה? אני לא יודעת בדיוק כמה חרגתי, ה-300 היה סתם דוגמא, יש מצב שחרגתי ביותר…
    וחוץ מזה-אני ממש לא חושבת שעברת את ה-1200, לא נראה אפילו שהגעת ל-1200 אז תרגעי

אלמוני
    לא פעיל

היי דניס..
    לא הרסת כלום, תנשמי עמוק. את מתחת למשקל תקין..ואת צריכה רק ללמוד לשמור, אז לא קרה כלום..:)
    אכלת בסדר גמור…לא לדאוג, לא יקרה כלום..
    המשיכי לאכול מסודר ו2 מנות מותרות..
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות