אשמח לתשובות על כמה משאלותי:
1) האם לארוחת בוקר בתפריט קיץ זה תיקני?: 2 פרוסות לחם קל + 1 כף של גבינה לבנה 3% + 2 פרוסות גבינה צהובה 5% שומן + ירקות טריים. זה מה שאני אוכלת 2-3 פעמים בשבוע ואולי מכאן הבעיה.
2) בתפריט סנדוויצים ארוחת צהריים, אני אוכלת 4 פרוסות לחם קל + 2 טבעולייט מתירס + מורחת את הפרוסות בחומוס לייט, זה יוצא בערך כף + ירקות טריים ומוקפצים עם כפית שמן.
החומוס לא רשום… איפה מקומו. האם כשאני אוכלת אותו אני חורגת בתפריט? ואם כן היכן אפשר לשלבו כאשר אני בוחרת בארוחה כזאת. הלחם יבש לי בלעדיו.
3) שאלה דחופה: היום אני הולכת לאכול צהריים עם הבנים שלי בגרג. אני רוצה לבחור את המנה של החזה עוף המוקפץ ברוטב צ'ילי פיקנטי וזה מגיע עם בטטה חתוכה ותפו”א חתוך וכמובן עם סלט ורוטב אלף האיים שאינו לייט. כי אין שם לייט.
אני יודעת שזה חורג את ארוחת הצהריים מבחינה קלורית. שאלתי האם כדאי לחבר את המנה המותרת שלי עם ארוחת הצהריים הזאת ולאכול חופשי בלי לפחד מכמה שמן שמו לי שם.
לתשובותיך אודה…. השבוע עליתי 100 גרם אבל אני לא עושה מזה עניין רק לוקחת לקחים וממשיכה בתקווה שיהיה בסדר.
תודה לך ושיהיה לך יום מקסים … מגילי