אתמול במסעדה הזמנתי סטייק פרגית וביקשתי במקום הצ'יפס תפוח אדמה אפוי…. האמת היא שהתבאסתי…זו מסעדה חדשה שניפתחה בטבריה וחשבתי שהיא ממש מסעדת בשרים ( את יודעת, כמו לימוזין ברמת ישי ואוקטגון בצומת רמת דוד אם את מכירה…) בסוף מסתבר שזו מסעדה מזרחית כזאת….. הסטייק פרגית היה טוב אבל הוא היה ממש גדול… אז השתדלתי להשאיר קצת בצלחת… כשביקשתי להחליף את הצ'יפס בתפות אדמה המלצר אמר: “נראה אם יש לחץ במטבח…אם אין נכין לך”..זה כל כך עצבן אותי!!! מה…אתה עושה לי טובה? אני משלמת לך!!! ולא בא לי ציפ'ס!!!! ושלא נדבר על הסלטים….שהיו עם שמן..אז אכלתי רק מהסלטים החיים…. שבטוח שגם הם היו עם שמן אבל מה יש לי לעשות?? והלאפות מהטאבון…אחחח.. הן נראו כזה טוב!!!!! בקיצור… זה כל כך קשה לא למעוד…אבל כשהתישבנו אני וחבר שלי במסעדה אמרתי לו: ” אם אני מצליחה לא למעוד היום….. אני מזה יחזיק מעצמי!!”… ובאמת ככה היה…… בקיצור, הפואנטה היא שאם רוצים…. אפשר להצליח ובגדול..לא ככה איה??