חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי שמי דנה ואני בערך חודש וחצי בתוכנית , אני באה מעבר של הפרעות אכילה וכמו שחששתי גם הפעם נפלתי אחורה , זה התחיל מכך שלא ירדתי שבוע אחד אז אכלתי המון באותו ערב , והמשיך בכך שבמשך ה-5 ימים שעברו מאז לא הצלחתי לחזור לתוכנית ואכלתי כל כך הרבה שאני גם לא יודעת איך לחזור ומה לעשות עם המנות המותרות ואיך למנע שזה לא יקרה שוב , אני כל כך עצובה כי הלך לי נהדר ועכשיו אני פונה לפורום כי קשה לי להביא עצמי לקבוצה או להתחיל שוב , איה האםתוכלי לומר לי מה לעשות בבקשה ?

אלמוני
    לא פעיל

בס”ד
    היי דנה, מה שלומך?
    כול מילה ומילה שכתבת מזכירים לי את מה שאני עוברת בחודשים האחרונים. ירדתי 15 קילו הרגשתי בעננים, התחלתי לאכול, הפסקתי ללכת לקבוצה ועליתי 5 קילו, ועכשיו אני לא מוכנה לעולות עוד יותר! אין מצב! אני ארד אותם ויותר מזה השנה זאת השנה שלי, זאת השנה בה אגיע לשמירה!

קודם כול, ממליצה להאמין בעצמך, תאמרי לעצמך מול המראה ומשפחה וחברים קרובים את המשפטים הללו, בנוסף תכתבי אותם.

קחי את החוברת המדהימה של חלי, אם אין לך רצוי ומומלץ שתרכשי אותה, תקראי אותה טוב, תסמני לך במרקר מה את אוהבת ומה לא. תכיני לעצמך טבלה שבועית של מה שאת הולכת לאכול השבוע, ערב לפני הכיני את כול האוכל למחרת בקופסאות מוכנות מראש! (לנשיאה בתיק או לחימום).

חשבי מהי הפעילות שאת חושבת שהכי יכולה להיות נחמדה ולא מפרכת במיוחד – מומלץ להתחיל עם הליכה או שחיה, לא דורש הרבה וניתן לעלות בהדרגה. אמרי לעצמך השבוע אני הולכת לפחות פעם אחת, בשבוע לאחר מכן פעמיים ואחרי חודש 3 פעמים בחודש. בלי תירוצים, הכול למען מטרה אחת:

אנ רוצה להיות בריאה!

בנוסף, חשוב שתקדישי זמן גם לעצמך, לפחות חצי שעה עד שעה ביום לעצמך, קריאת ספר, סרט בוידיאו/דיוידי, פגישה עם חברה לכוס תה צמחים ושיחה, ריקוד עם מוזיקה גבוהה בחדר, לצייר אפילו אם את לא יודעת, לכתוב סתם דברים שעולים לך בראש במחברת מיוחדת, לקרוא שירים ועוד ועוד… זה נראה טיפשי בהתחלה אך כך את צוברת כוחות מהנפש המדהימה שלך שתתרום לך רבות!

דבר חשוב אף יותר – עם היו לך הפרעות אכילה כפי שציינת, את זקוקה לליווי מקצועי, הקבוצה יכולה לתרום לך רבות, אך גם כן בפרום הבנות מקסימות!

אשמח להיות עמך בקשר, בכול שאלה ובקשה והטיפ הכי טוב שלי:
    סבלנות. הסבלנות משתלמת!

בהצלחה יקירה, גילת

אלמוני
    לא פעיל

היי דנה..
    כל התהליך שתיארת מאפיין דיאטות רבות. השאלה המרכזית שלי היא האם את מוכנה לעבור מדיאטה לאורח חיים נכון ובריא? לדעת שגם אם נופלים או לא רואים ירידה באותו שבוע, ממשיכים הלאה בדרך הזו..? כי זהו המפתח להצלחה לאורך זמן..
    מה לעשות ? להמשיך לבקש עזרה, לבקש גם בקבוצה..לתכנן מראש את הארוחות, להכין נשנושי חינם לרגעי משבר..לאכול מנה מותרת אחת מוגדרת בחוץ..ובעיקר להבין שהשינוי הוא בראש..וזה לוקח זמן..את יכולה ! האמיני בעצמך!
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות