חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חזרתי משקילה עם עליה של 900 גרם ובעיקר עם נפילה של האסימון שאני כבר 7 חודשים בתוכנית ואפילו לא סגרתי 10 קג וזו בעיה! !!!! בעיה קשה שלי. אני בתהליך שינוי כבר 3 שנים. ירדתי במשך שמונה חודשים 26 קג כי עשיתנ עבודה.עליתי 7 קג ואז פניתי.לחלי ממן וירדתי כמעט 10 אבל במלא זמן ובעיקר מרגישה כמו לונה פארק תא.ככה וככה ומלאה בתירוצעם.נראה לי שעלי להפסיק ולנסות כי אני לא ממש עושה עבודה ואין לי אש בעיניים ורצון חזק.אך מצד שני לא חבל על מה שהורדתי? לעולם לא אחזור למה שהייתי םעם : דודה. הלפ גדול! ענק.

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון – את בירידה של כמעט 10 ק”ג-וזה דבר נפלא, תסתכלי תמיד על מה שעשית ולא על מה שעוד צריך לעשות.
    הייתי ממליצה לך לעשות רישום-לראות האם יש לך חריגות פה ושם-כאלה קטנות שאת לא מחשיבה ואולי הם מקור הבעיה שגורמות לירידות קטנות.
    את האש בעניים וכוח הרצון-את חייבת להחזיר לעצמך, לדעת שאת לא רק רוצה להיות רזה-את בעצם רוצה להיות יותר מאושרת. (לי אישית כל השינוי הזה גורם להיות מאושרת עד השמיים).
    את חייבת להחליט שאת עם התירוצים גמרת, מרגע זה את חוזרת בכל הכוח לתוכנית-עושה רישום, לא מפספסת שום ארוחה, שותה מים בכמות נכבדת, עושה ספורט ושואפת לשלמות בעניין הזה!
    בשום פנים ואופן לא ניתן לך לעזוב אותנו-כמו שאת צריכה אותנו-אנחנו צריכים אותך, כל אחת בפורום הזה היא כוח.
    עלית 900 גר'? שבוע הבא את יכולה לרדת 900 גר'! לא תהיה לך בעיה כבר הוכחת לכולנו שאת יודעת מה לעשות-רק תדליקי את הניצוץ הזה.
    אני יכולה לתת לך טיפ שלי מאוד עזר:
    בכל פעם שאני נתקלת בפיתוי אני עוצמת את העיניים לשניה-ממש שניה ורואה את עצמי לבושה בשמלה שלא הייתה מביישת את אנג'לינה ג'ולי-והפלא ופלא, יש לי גוף של דוגמנית-אני פותחת את העיניים וה”פיתוי” כבר לא מזיז לי. אולי גם לך זה יעזור, מי יודע?!
    עדכני אותנו מה קורה, אפילו כל יום, תספרי איך עבר עלייך-ככה לא תהיי לבד בתהליך אלא כולנו נהיה איתך, וודאי יהיה לך יותר כוח.

כאן בשבילך …. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ובאה למשוך את החבל למעלה… :שמח2:
    יפיתוש… משברים קורים לכולנו והם חלק מהתהליך. אי אפשר כל הזמן רק לרדת כי זה לא טבעי ולא נכון ובינינו, גם גורם לנו להעריך פחות את הירידות בעיקר הקטנות. זיכרי שגם ריצת מרתון מתחילה בצעד אחד קטן וסה”כ את במגמת ירידה ובכלל לא משנה כמה זמן ייקח לך לרדת הכל כי בסוף התהליך תסתכלי אחורה ותביני שהשגת את המטרה וזה העיקר!!!
    את חייבת להחזיר לעצמך את המוטיבציה גם אם בהתחלה זה יהיה מאולף, בסוף זה ידבק בך.
    הכיני לעצמך כל ערב את האוכל ליום שאחרי, תהיי מאורגנת גם בנישנושים החינמיים והכיני לך מהם בשפע כדי שברגעי משבר לא תיפלי על מאכלים שמנים.
    תכריחי את עצמך לשתות מים והרבה, לא תשתי – לא תרדי!!
    צאי מהבית להליכה. בדר”כ רק היציאה עצמה קשה (בגלל חוסר המוטיבציה) אבל מבטיחה לך שלאחר מכן תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך (מעבר לזה שזה גם בריא, מזרז את הירידה ומרחיק אותך מהפיתויים בבית).
    כנסי לסיפורי ההצלחה באתר ושאבי מהם מוטיבציה ורעל להמשיך, אם הם הצליחו אין סיבה שבעולם שאת לא תצליחי.
    וכמובן, כנסי אלינו מתי שרק קשה כדי שנתמוך, נעזור ונחדיר בך את הדרייב להמשיך… :שמח2:
    אין לי ספק בכלל שאחרי שירדת כ”כ הרבה, כמה ק”ג לא ישברו אותך ואת תצליחי להתגבר על המשבר הזה ובענק!!!
    המון המון בהצלחה, מאמינה בך בטירוף ובטוחה שתצליחי!!
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

באה למשוך את החבל למעלה… :שמח2:

יפיתוש… משברים קורים לכולנו והם חלק מהתהליך. אי אפשר כל הזמן רק לרדת כי זה לא טבעי ולא נכון ובינינו, גם גורם לנו להעריך פחות את הירידות בעיקר הקטנות. זיכרי שגם ריצת מרתון מתחילה בצעד אחד קטן וסה”כ את במגמת ירידה ובכלל לא משנה כמה זמן ייקח לך לרדת הכל כי בסוף התהליך תסתכלי אחורה ותביני שהשגת את המטרה וזה העיקר!!!

את חייבת להחזיר לעצמך את המוטיבציה גם אם בהתחלה זה יהיה מאולץ, בסוף זה ידבק בך.

הכיני לעצמך כל ערב את האוכל ליום שאחרי, תהיי מאורגנת גם בנישנושים החינמיים והכיני לך מהם בשפע כדי שברגעי משבר לא תיפלי על מאכלים שמנים.

תכריחי את עצמך לשתות מים והרבה, לא תשתי – לא תרדי!!

צאי מהבית להליכה. בדר”כ רק היציאה עצמה קשה (בגלל חוסר המוטיבציה) אבל מבטיחה לך שלאחר מכן תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך (מעבר לזה שזה גם בריא, מזרז את הירידה ומרחיק אותך מהפיתויים בבית).

כנסי לסיפורי ההצלחה באתר ושאבי מהם מוטיבציה ורעל להמשיך, אם הם הצליחו אין סיבה שבעולם שאת לא תצליחי.

וכמובן, כנסי אלינו מתי שרק קשה כדי שנתמוך, נעזור ונחדיר בך את הדרייב להמשיך… :מאושר:

אין לי ספק בכלל שאחרי שירדת כ”כ הרבה, כמה ק”ג לא ישברו אותך ואת תצליחי להתגבר על המשבר הזה ובענק!!!

המון המון בהצלחה, מאמינה בך בטירוף ובטוחה שתצליחי!!

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יקירתי, את בתהליך, השינוי אינו מיידי. יש אנשים שלוקח להם הרבה זמן לעשות את השינוי חודשים כמו גם אפילו שנים. בקבוצה הקבועה שלי ישנם כאלה שנמצאים שנים ומשחקים למעלה למטה עם אותו הקילו – אבל, הם במסגרת, השינוי מופנם בצורה איטית. את מה שהם ירדו זה ש – ל – ה – ם כמו גם מה ששלך. יש לך יותר מחצי כוס מלאה, תסתכלי עליה. אם תפסיקי השמיים הם הגבול לעלייה. אם ירדת מה שירדת את שפויה, עושה, גם אם לא 100%. יותר טוב מכלום שהוא לא אופציה מבחינת. ירדת כלומר את בדרך הנכונהההההההההה. :אוהב: :מאושר: לחייךךךךךךךךךךך

אלמוני
    לא פעיל

אין שום יאוש בעולם, רק בזכותך אני היום שנתיים בתהליך, את זו שתמיד לא יכולת… ותמיד היית רעבה כי… לא אכלת כל הלילה… ולהזכיר לך את מצבור הממתקים הסודי?

הצלחת להגיע לאן שהגעת – ואם את יכולה כל אחד יכול, ובטח שאת יכולה להחזיר לעצמך את הרעל לעיניים.

קחי את עצמך כ”פרוייקט מסלול” (את מאוד אוהבת פרוייקטים)
    ואם בא לך צרפי גם אותי…….כי גם אני איבדתי קצת את הלהט

אלמוני
    לא פעיל

תאספי את עצמך ותשאבי את כל הכוחות שיש בך ואת תעברי את התקופה הזו!!!
    הירידה במשקל קשה ושמירה על משקל תקין עוד יותר קשה אבל כך נולדנו עם נטיה להשמנה.. יש אנשים שצריכים להתמודד עם דברים קשים יותר מכמה קילוגרמים עודפים.. אז המשיכי בכל הכוח!! ירידה של 10 קילו זה מצויין לא משנה באיזה פרק זמן :לשון:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות