משום מה כתבתי מקודם ולא ראיתי את מה שכתבתי
רציתי לשאול מספר שאלות
1. פולי סויה אלה שמרתיחים ואוכלים הערך תזונתי שלהם ממש נמוך האם ניתן לאכול מהם? אם כן , כמה? ומתי?
2. סלט ארומה בולגרית או חזה עוף, או טונה עם פרוסת לחם אחת שלהם (חצי) זה יכול להיחשב לארוחת צהריים?
3.מתכון פשטידת בצל הכולל , בצלים , שתי כפות שמן או חתיכת חמאה, כף חרדל ארבע ביצים שלמות, חצי קופסת גבינה חצי אחוז כוס חלב אחוז אחד ואשל או גיל אחד , בין כף לשתיים של קמח או סולת ופטריות? האם זה בתוכנית ואם כן מה הכמות למתי ואיך?
יום מקסים