חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי חודש וחצי שלא הייתי בקבוצה חזרתי, כשנישקלתי גיליתי שעליתי 1.6 ק”ג אמרתי לעצמי שלא נורא והעיקר שחזרתי ושזה הרגע לקחת את עצמי בידיים, לחזור לתוכנית ולהתחיל רישום אבל…. מאותו רגע אני מרגישה שאני מתדרדרת במדרון תלול ובכל יום נופלת מחדש ומבטיחה לעצמי שמחר אני לוקחת את עצמי בידיים ולא מוותרת ולמחרת חוזר חלילה. אחרי שהורדתי מעל 20 ק”ג אני מרגישה שאני בנסיגה נוראית ולא מצליחה למצוא את הכוח בתוכי…. אני לא רוצה להפסיד את כל מה שהרווחתי אחרי שהורדתי כל כך הרבה במשקל, אני מנסה למנות לעצמי את כל הדברים הטובים והנפלאים ואת היחס המפרגן של הסובבים אותי אבל זה מרגיש לי כאילו אני מוכרת לעצמי “לוקשים” וסיסמאות שאין מאחוריהן אמת (למרות שהן הכי אמיתיות כי הן ממציאות חיי) אני פשוט לא מצליחה להרים את עצמי למעלה בחזרה….

אלמוני
    לא פעיל

קודם יפה שבפרק זמן שלא הית עלית רק קילו ששמאות
    את יודעת שתינוק כשהוא מתחיל ללכת הוא נופל המון והוא ממשיך ליפול אבל לא מוותר עד שהוא מתחיל ללכת
    אל תוותרי גם אם נופלים צריכים ישר לקום ולהמשיך הלה
    לא להגיד יש מחר יש עד את ההיום
    כי כולנו מעידים מידי פעם אבל החשוב להמשיך מהנפילה הלה ולא להנציח אותה
    אז בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה…..
    הסיפור שלך מאוד מזכיר לי מישהי שאני מאוד אוהבת…ולא אגלה מי זו….ייתכן שזו אני וייתכן שזו חברה קרובה…
    בכל מקרה, אני רוצה שלא תחשבי על כלום בדקות הקרובות…אלא רק תעצמי עיניים..תדמייני שביל עם אבנים צהובות יפות וחדשות…השביל מוביל אותך לשני שבילים…שביל שבו יש הנאה לטווח הקצר והפסד לטווח הרחוק, הוא מלא בהפתעות…ושביל אחר שבו יש עבודה קשה, אתגר, אבל בסיומו מצפה המתנה הענקית מכל..באיזה שביל את בוחרת? בנוסף, נסי לדמיין את עצמך בשני השבילים…באחד העתיד שלך כפי שאת היום..ובשני העתיד שלך כפי שבחלומות שלך את רוצה להיות…באיזה שביל את בוחרת?
    מה את מוכנה לעשות בשביל לצעוד בו? בשביל להגיע למטרה שלך?
    ברור לך שהכוח האמיתי נמצא בתוכך, הרשי לעצמך לגעת בו..להשתמש בו…להעזר בו…לבכות לו…
    מאמינה בך
    איה

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הגעתי למצב הזה של איבוד שליטה אחרי שנכנסתי לשמירה… אני לא יודעת אם את בשמירה או לא אבל הורדת 20 ק”ג וחשוב שתשמרי עליהם ולא תאבדי אותם.. כמו שמזל אומרת “אלו פנינים יקרות!!!”.
    הייתי מרשה לעצמי ביס מפה ועוד ביס משם…הרי זה רק ביס,מה כבר יכול לקרות?? אבל ככה אנחנו השמנים וככה תמיד נהיה ובגלל זה חשוב לשמור על מה שיש לנו ובטח שלא לאבד שליטה.. גם אם נשברים לפעמים ונופלים אין מה לעשות חייב לקום ולהמשיך הלאה.. שיהיה לך המון המון בהצלחה.
    תמיד כאן בשבילך,קורל =] .

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות