חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר חודשיים כמעט בתוכנית. יורדת לאט, לאט מאוד, אבל בתוכנית.
    שישי שבת לא הפסקתי לאכול!!! איבדתי שליטה לגמרי. אכלתי בטירוף. לא יודעת מה קרה לי. ממשברון קטן שהתחיל זה התגלגל כמו כדור שלג ולא הצלחתי לעצור את עצמי. היום כבר התחלתי מחדש. אבל אני מרגישה נורא. החלטתי שהשבוע אני לא אבוא לשקילה. אני בטוחה שבזלילה הזאת עליתי יותר מק”ג. ואולי השבוע אם אני אחזור לתוכנית כמו שצריך שבוע הבא אני אוכל להראות את עצמי בקבוצה.
    אני כל כך כועסת על עצמי וכל כך מאוכזבת מעצמי שלא הצלחתי לעצור את הזלילה המטורפת הזאת!!!!!!!!!!
    שבוע שלם אני עושה את התוכנית כמו שצריך וסופשבוע אחד הורס הכל.

אלמוני
    לא פעיל

עצה קטנה שלי – תכיני את עצמך לסופ”ש.. כי זה מגיע כל כמה ימים.. תביני איפה החולשות שלך, ותלמדי לתתמודד איתם.

ירידה איטית… אממ.. אבל יורד…איך? בלי עזרה ממך? לא ניראה לי.. כל אחד והקצב שהגוף מכתיב לו – סבלנות זו מילת הקסם!

דבר אחרון – לקבוצה – תלכי! אל תוותרי, תקבלי את תוצאות מעשייך, כך שבפעם הבאה כשתרצי לזלול…תזכרי במה זה עלה לך (ולא בטוח שתראי עליה בכלל…)
    קרה לי כבר – כשרציתי לוותר- בחודש-חודשיים הראשונים – על להגיע לקבוצה… ומשהו אמר לי ללכת.. ולא הצטערתי על זה – אפילו כשעליתי..הרי זה לא סתם, יש סיבה לכל דבר.
    הקבוצה הניעה אותי להתחיל שבוע חדש עם כוחות גדולים !

ומה היה קורה אם לא הייתי מגיעה? שבוע ..ועוד שבוע .. ועוד שבוע.. בחודשיים הראשונים..אני חושבת שלא הייתי יכולה להשיל ממני 22 טון!

חפרתי קצת.. אבל אם זה יגרום לך ללכת, אני את שלי עשיתי 🙂

בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

היי יעל..
    אנחנו הולכים לאיבוד..לא השליטה:)
    בסופי שבוע מאוד קל להתפתות למשמעת חלשה..בלי ארוחות מסודרות, בלי כל מרכיבי הארוחה…לקזז פה, להוסיף שם..להתפתות לביס עוגה, פקאן אחד וכדומה ולכן יומיים שלמים הולכים לאיבוד כי מביס לביס מגיעה ההתרפקות:”אם כבר הרסתי, אז כבר”..אני מציעה שהשבוע בקבוצה תבקשי עזרה..וטיפים ממשתתפים אחרים בנוגע לסופשבוע…ובאופן אישי..אני מציעה שתפסיקי לכעוס על עצמך ו/או להעניש את עצמך להשאר בבית..
    הגיעי לקבוצה, שאבי כוחות, התחילי ברישום…התחילי בהערכות ותכנון שבוע מראש לפני שישי…איך את עומדת לנצח את הסופשבוע..זה אפשרי…חשבי על כל אותם השבועות שהצלחת..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות