חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי חודשיים סופר רציניים של משטר חלי ו4 פעמים בשבוע 45 דקות של מכשיר אליפטי….אני לא מצליחה לחזור לשיגרה…
    עד כה -7 קילו ויש לי עוד לפחות 15 למטרה…
    לפני שבועיים עברתי דירה וגם באותו זמן חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה ומאז אני לא מצליחה יותר להתארגן כדי למצוא לי זמן לספורט ( מה כולה חצי שעה אני לא מסוגלת למצוא זה פשוט נורא) אחרי שהילדים במיטה יש לי רק חשק זה לישון, אין לי כח לכלום…
    לגבי אוכל גם קשה לי נורא עם העבודה למרות שיש שם ארוחת צהריים מסודרת שאפשר להסתדר איתה אבל הכעיה היא שוב בערב שאין לי זמן בגלל התינוק שלא עוזב אותי ואז כשהם סוף סוף במיטה אני כל כך רעבה שאני טורפת כל מיני שטויות…

אוי אני כל כך רוצה להצליח להתגבר על זה ולחזור להרגלים הבריאים שלמדתי פה…
    מה עושים??
    חברה' עזרו לי אני צריכה מילים קשות ומנחמות גם יחד כדי להחזיר אותי למסלול….

אלמוני
    לא פעיל

אני לא חושבת שאת צריכה מילים קשות ומנחמות :).
    היית צריכה לפרוק קצת כנראה! את יודעת מה לעשות, את בעצמך אמרת.
    תכיני לך דברים מוכנים מראש שאת כן מוצאת זמן, ככה תצטרכי רק “לחמם ולהגיש” יהיה לך הרבה יותר קל גם אם הסדר יום שלך.
    זה שרשמת שאת ר-ו-צ-ה זה כבר 80% לדעתי, ה-20% הנותרים זה החלק המעשי…ואם אין לך זמן לצאת להליכה תעשי איזשהי פעילות גופנית בבית אחרי שהילדים נרדמים: כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, משקלות, אירובי עם סירים של המטבח 🙂 וכו'…
    המממ…זה לדעתי בכל אופן..מקווה שהצלחתי קצת לעזור, למרות שלא השתמשתי במילים מנחמות או קשות :), את לא באמת צריכה את זה.
    לילה טוב…ובהצלחה!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות