- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/06/2013 בשעה 8:26 #166905אלמונילא פעיל
נמאס לי!
אני מרגישה שנמאס לי כל התכנונים האלה של מה לאכול מחר, מה לאכול היום, איזה ארוחות כבר אכלתי, כמה זמן עבר מאז הארוחה האחרונה.
נמאסה עלי ההתעסקות התמידית הזו עם האוכל. זה נוראי!
הירידות שלי לא גדולות כל שבוע (500 גרם גג) והשבוע בכלל לא ירדתי.זה לא שאני הולכת להפסיק עכשיו, אבל אני עושה את זה כי צריך (יש לי עוד 30 קילו לפחות להוריד!) ולא כי ממש בא לי :עצוב:
13/04/2019 בשעה 9:32 #166906אלמונילא פעילוגם לי יש כמות לא מבוטלת לרדת במשקל אבל אני לא חושבת עלזה ומתמקדת במשימות קטנות (להכנס לעוד מכנס, להחליף קידומת, לסגור חמישיה וכד') כך עוד גרם ועוד גרם מצטברים והנה 4 חודשים אחרי 11 קילו נשרו ממני.
נכון שיש שיורדים 20 קילו בתקופה כזו ונכון שהספונטניות נעלמה ונכון שיש עבודה שצריך לעשות , לרשום, קניות מיוחדות הכנת אוכל וכו אבל הי אם לא אנחנו נדאג לעצמנו מי כן?
בואי נהיה כנות אם לא היית בתכנית היית מרגישה יותר טוב? אז היית אוכלת מה שבא לך אבל על הדרך עולה ועולה במשקל ונשארת מתוסכלת וכבדה .
הכל ענין של שינוי חשיבה ולשים את עצמנו במקום 1 משום הכל כבר יותר קל (תרתי משמע) אני אשמח לתמך בך בכל עת כי אנחנו באמת במצב דומה
נשיקות ואל ייאוש
:אוהב:13/04/2019 בשעה 9:32 #166907אלמונילא פעילתראי, אני יחסית חדשה בתהליך (חודש וחצי), ויש רגעים שממש בא לי לוותר על הכל ולאכול עם כולם או פשוט לא להתעסק כל היום סביב מה אני אוכל או מה אני אכין?
אבל את יודעת מה? אני מרגישה טוב יותר, אני אוכלת בריא יותר – ואולי אנחנו עדיין לא דוגמניות אבל כמו שלקח לנו חודשים או שנים להעלות את הק”ג העודפים האלה אז ככה גם ייקח לנו להוריד אותם.
אם את מרגישה שאתה סובלת, אז תמצאי לעצמך פתרונות שישמחו אותך! יש פה באתר כ”כ הרבה מתכונים מדהימים או סלטים חינמיים שאין סיבה שתרגישי רעבה או משועממת מהתפריט שלך.. (אני אישית ממש התלהבתי לאכול לזניה לארוחת ערב ולא להרגיש מצפון חח)
דיאטה זה לא סבל, זה פשוט לשנות את ההרגלים הלא טובים שלנו, וככל שאני חושבת על זה – זה כולה אוכל והוא נברא בתכלס כדי שהגוף יתפקד, אז פשוט להוציא מהראש שאוכל זה פינוק או הנאה כי זה לא אמור להיות ככה וזה בסוף גוזל מאיתנו הנאות אחרות.
אני לא אומרת שנסבול, אבל פשוט להבין שאוכל לא אמור להיות מקור האושר שלנו.
אז אולי עוד לא החמיאו לך ואת עוד לא רואה ירידה משמעותית כמו שאת מצפה, אבל את בריאה יותר והגעת כבר ל20% ירידה מהיעד שלך!
בינינו, דיאטת כסאח ידוע שלא תתפוס, אז למה לסבול ואז להעלות כפליים?
תאכלי כמו בתפריט, תגווני במתכונים, תמציאי.. ופשוט תחשבי עם עצמך אם שווה לזרוק לפח 4 חודשים…בהצלחה :אוהב:
13/04/2019 בשעה 9:32 #166908אלמונילא פעילהחשיבה זה יקל עלייך .
את כל החיים תצטרכי להתעסק עם אוכל והירידות שלך מצוינות.תנסי למלא את הזמן שלך בדברים שאת אוהבת לעשות ככה תחשבי פחות על האוכל שזה בעצם חלק מההתעסקות באוכל ולא ממש הכנה של האוכל
וזה שאת עושה כי צריך זה יהפוך אצלך להרגל ויהי לך יותר קל בהמשך.
המון הצלחה וחשיבה חיובית :אוהב:
13/04/2019 בשעה 9:32 #166909אלמונילא פעילהבנות פה אמרו כל כך הרבה דברי חוכמה ולי רק נשאר לאחל לך להיות תמיד אופטימיות ,להיות מלאה בכוח נפשי והרבה הצלחה בהמשך הדרך,
אנחנו פה בשבילך!
נשיקות :אוהב:13/04/2019 בשעה 9:32 #166910אלמונילא פעילקראתי את כל התגובות, פשוט כיף שיש פורום כזה תומך!
תתקשרי אלי מחר למשרד, שיחת מוטיבציה לא תזיק :שמח2:
מחכה לטלפון ממך -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.