חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חברים חייבת את עזרתכם…
    פעמיים בחיי עשיתי את הדיאטה של חלי של 1200 קלוריות לבד ללא הקבוצה ותמיד הצלחתי בה, בפעם הראשונה ירדתי כ-20 קילו בפחות משנה ובפעם השניה כ 15- קילו בכחצי שנה, אציין שרק בפעם השניה שילבתי ספורט כי הייתי צריכה ירידה מהירה יותר לפני חתונתי,
    תמיד שהמשקל נתקע הוא היה נתקע גג שבועיים ואז הייתי ממשיכה לרדת בקצב של בין חצי קילו ל-800 גרם בשבוע.
    כאשר נכנסתי להריון שקלתי 65 קילו ונכנסתי לחדר לידה 90 קילו, כן עליה של כ-25 קילו!
    ילדתי לפני כמעט 4 חודשים,
    בלידה ירדתי 5 קילו וחודש אחרי הלידה חזרתי לדיאטה עם התפריט של חלי וירדתי עוד 4 במהלך החודש, חודש אחרי כלומר 3 חודשים מהלידה קיבלתי אישור מהרופא לחזור להתאמן הוספתי 3 שיעורי זומבה בשבוע בשילוב עם התפריט של 1200 קלוריות, מרגע שהתחלתי בספורט עבר כבר חודש ולא ירדתי גרם!!! גרם!!! ארבעה שבועות והמשקל לא זז!!! 81.300 !!! קניתי משקל חדש כי חשבתי ששלי לא תקין וגם המשקל החדש הראה את אותו משקל, אציין שאני לא מניקה, נשקלת פעם בשבוע באותו יום בבוקר ושותה ליטר וחצי מים ביום.
    אני מרגישה שירדתי בהיקפים וגם אחרים אומרים לי זאת אבל קשה לי מאוד ואני לא מתייאשת והפסקתי כבר לבכות פשוט אדישה, אני יודעת איך לרדת במשקל ועשיתי זאת והצלחתי בעבר אז למה הגוף שלי בוגד בי עכשיו?
    אני מקפידה על הדיאטה בקפדנות עד לרמת הפירור,
    אני במשקל גבוה 81 וגובה ממוצע 1.63,
    אשמח לתשובה מהמנהלות וגם מהבנות…
    תודה.

אלמוני
    לא פעיל

הי מורן, בלי לחץ., הייתי רוצה לשוחח איתך תתקשרי אלי למשרד. אורנה

גלית
    משתתף

מזל טוב!!

עם כל האמונה שלך בעצמך אין לי ספק שתצליחי גם הפעם.

תנסי פשוט להתחיל מהתחלה צעד צעד קדימה בלי להסתכל אחורה! תיישמי את כל הטיפים של המתחילים בתוכנית כגון: הרבה מים, רישום, תכנון וארגון, גיוון, חינמיים, הקפדה על כמויות וכו'.

אני אשמח מאוד לקבל ממך מוטיבציה כיצד ירדת 15 ק”ג לפני החתונה…ואולי זה גם יחזיר אותך למסלול מחדש כאשר היית ממוקדת מטרה והצלחת להשיגה.

תחשבי אפילו להירשם לקבוצה קרובה לביתך בכדי לקבל עידוד ומוטיבציה.

בהצלחה בחישוב מסלול מחדש!!!

:שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות