מה נשמע? מה קורה? מה הולך? איך התגעגעתי!
מודה שהרבה הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כדי לכתוב סיכום שבוע, עברו עלי המוווון דברים בחודשיים האלה מאז שנכנסתי לשמירה.. התגייסתי, סיימתי טירונות, עברתי בסיס ומה לא.
אבל היום קמתי בבוקר ולהפתעתי סיימתי מוקדם משתכננתי את כל הסידורים שלי, אז התפנה לי זמן :שמח2:
מה היה השבוע? בעיקרון כל יום אני קם ב- 05:30, אוכל ביניים בבית מגיע לבסיס וב- 09:00 אוכל בוקר שאני מכין בבית ולוקח איתי לבסיס וב- 12:00 אני הולך לחד”א ואוכל שם צהריים.
בימים שני ושלישי הכל היה תקין, היו סלטים כרגיל (שלמרבה ההפתעה – חינמיים! הם בלי שמן :לשון: ) לקחתי לי תוספת שאני מודד עם כף והיה בשר משתנה שהיה תקין.
אבל! בימים שלישי ורביעי היה – רחמנה ליצלן – שניצלים!!!!! אמנם כל הבסיס היה מאושר אבל אני קצת פחות :סחרחורת: אוקי, אוקי.. לחשוב מהר! מה עושים?? בשלישי למזלי היה שניצל תירס לצמחוניים אז לקחתי אותו במקום, אבל ברביעי היה איזה המבורגר טופו לא מזוהה :לאבטוח:
לכן במחשבה של רגע עלה לי הרעיון ללכת לשק”ם ולהרכיב לי שם סלט! כך בעצם אני אוכל ארוחת ערב וכשאני אחזור הביתה אני אוכל צהריים 😉
מפה לשם יצאתי מחדר האוכל, הלכתי לשק”ם (לחלבייה :לשון: ) ושם הרכבתי לי סלט עם מעט טונה (כי היא בשמן), ביצה קשה וזיתים. קניתי לי קולה Zero והיה מ ע ו ל ה!
יום חמישי היה בסדר גמור מבחינת האוכל ואפילו היה חציל קלוי בטחינה – אחלה של מנת שומן :קול:
בסביבות 15:00 כל יום אני אוכל חטיף + מנת שומן כלשהי שאני מביא מהבית ואז אני חוזר הביתה וב- 18:00 אוכל ארוחת לילה, וככה ב- 20:30-21:00 אוכל ארוחת ערב ואז הכל מסתדר פיקס!
אז לסיכום ההסתדרות עם הארוחות – אני מרוצה ביותר 🙂
מה עוד היה? הכנתי השבוע נודלס עם ירקות וטריאקי, פשטידת פסטה ופטריות, פשטידת בצל והיום הכנתי עוגת גבינה Oreo מ ד ה י מ ה! צירפתי תמונה להמחשה :לשון:
סה”כ אני מרוצה ביותר, גם המשקל נשאר בדיוק כמו שרציתי והיה אחלה של שבוע!
מה איתכם? ספרו, שתפו והגיבו :שמח1:
סוף שבוע נעים :אוהב: