ניפגש רק בשבוע הבא, איזה באסה…. אבל בהחלט מעודד כי יש עוד שבוע שאפשר לחזור לשגרה ולשפיות, ויש מצב כשנשקל זה לא יהיה כל כך נורא, מה שקורה לי בשבועיים האלו חבל”ז אבל אנחנו חיים רק פעם אחת ולכן לא בוכים על חלב שנשפך, אני חוגגת וחוגגת בלי הפסקה, ככה זה כשיש משפחה שמגיעה מחו”ל פעם בשנה וצריך לבלות ולא לפסוח על שום אירוע ולנצל כל דקה מבלי לעשות חשבון אישי ונפשי, אני משתדלת לשמור ולחזור כל פעם בחזרה לדרך המכורת ובטוחה שלי ויש מצב שאני אשמור על המשקל ועל השפיות, ועכשיו לקינוח אנחנו נוסעים כולם לאילת לפינלה, לפני הפרדה לשנה עד שהם יגיעו שוב לבקר אותנו, לא משנה שבאמצע אני אסע בטח איזה פעמיים לפחות כי על נכדים לא מוותרים וצריך להסניף אותם כמה שיותר, אבל שטויות קטן עלי, עברנו את פרעה נעבור גם את זה, שיהיה לכולם בהצלחה בשקילות השבוע, מקסימום יש בשבוע הבא שוב שקילות ואז תרגישו טוב יותר עם עצמכם, ביינתים סוף שבוע נעים לכולם כי אני הולכת לקרוע את העיר אילת עם המשפחה בתחום הקולינרי, בהלבשה וכמובן באקססוריז. אז יאללה ביי תהנו, כי אני הולכת לעשות חיים משוגעים בלי שום נקיפות מצפון. תישארו אופטימיים, לילה טוב פורום יקר.