חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

והפעם בר חלבי – החולשה שלי!!! אכלתי 9 יחידות סושי + 4 רביולי + חתיכת סלמון מעושן (חתיכה ממש קטנה) ובקינוחים ביס מכל דבר (באמת ביס, כי סה״כ ארוחת הצהריים הנ״ל קצת חסרה.. ורק רציתי לדעת מה הטעם וזהו) וממש לא מתחרטת על החריגה הזו!! בכל זאת, אין אירוסין שנראים באופק וגם רקדתי קצת, כך שאני בטוחה שמחר לא אראה את זה על המשקל וגם לא בעוד חודש, בשקילה הבאה…
    פתאום גם מתחילה לצוץ שאלה, למה להישקל בכלל? הרי את התכנית אני עושה מעולה, בלי חריגות (זו הייתה החריגה המשמעותית היחידה שהייתה לי במשך כמה חודשים), מסתדרת יפה גם בלי להישקל.. לא מרגישה עם זה רע ולא רוצה להקיא מול המראה – אני בסדר!
    וזה לא מובן מאליו בכלל… תודה רבה לחלי!!! הייתה לי סוג של אובססיה למשקל וגם הפרעת אכילה קלה ופתאום זה לא משנה לי בכלל ואני נהנית מכל רגע. זה פשוט מדהים שהשינוי הוא גם חשיבתי – מי צריך משקל? אני שמנה? ממש לא, אני נראית בסדר ולא צריך להיות סקיני! פשוט מדהים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

ככה לשמור כבר שנה וחצי על אותו משקל? ובלי דיאטות כאסח מזיקות,זה מדהים!
    והכח האיפוק שלך..ראוי להערצה!
    אני עובדת על זה עכשיו:-)

אלמוני
    לא פעיל

את לא מחשיבה כמותרת ? כל הכבוד על הגישה !!

אלמוני
    לא פעיל

פשוט השראה אמיתית!
    ללמוד ממך! כל החשיבה הזאת וזה שלקחת את התוכנית של חלי וללא ספק התאמת אותה לחיים שלך ואת גם מצליחה בגדול! מאחלת לכולנו להגיע לשמירה ולהתנהל כמוך!
    לסיכום…תותחית על!
    שבת שלום יקירתי!

אלמוני
    לא פעיל

זה ממש כייף שאת מעדכנת אותנו גם כשאת בשמירה! היום הכל בשפע בסופר, באירועים, באירוח .. וזה לא אומר שצריך לאכול הכל ולהתפוצץ אפשר לטעום ולהינות במידה ולשמור על המשקל.
    את צודקת בקשר למשקל, זה אולי טוב להישקל פעם בחודש-חודשיים כדי להיות עם היד על הדופק, אבל ממש לא צריך להישקל באובססיביות. ביננו ממש קל לדעת שעולים לפי הבגדים.
    ו.. סליחה על הפולניות אבל בקרוב אצלך !! :אוהב: 😉

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות