- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
04/07/2010 בשעה 21:40 #162282אלמונילא פעיל
שלום!
כתבתי לא מזמן כמה קשה לי עם המשקל שלי, וכמה אני רוצה להתחיל כבר..
אז התחלתי קצת אחרי, לא מיד. למרות הודעתי המרגשת שאני מתחילה דרך חדשה לא הצלחתי במיידי לשנות את דרכיי.
מה שקורה זה שאני ON-OFF בתוכנית, הורדתי קצת ואח”כ העליתי חזרה את המעט שירד.
היום שבוע חדש והבטחתי להתחיל מחדש, רק שכבר על היום ה-1 אכלתי מנה מותרת וזה מאכזב אותי. לא באמת הייתי צריכה אותה אבל המחשבה שהיא קיימת אי שם באופק הכניעה אותי והרגשתי צורך לאכול אותה באופן מיידי. כמובן שעכשיו אני מרגיש חרטה וסתם חבל. עברתי יום טוב, הוספתי קצת ירקות – שאני לא רגילה לאכול, שתיתי מים, אכלתי מסודר. והנה בערב- סתם! ממש סתם!
אם להגיד לכם את האמת, אני מפקפקת בעצמי. אין דבר שלא נוסה על ידי שקשור להרזייה וזה אף פעם לא החזיק מעמד. ואם כן- אז עליתי אח”כ הכול חזרה.
אני מרגישה שאני לא שלמה, לא לוקחת החלטה מכל הלב.. אני עכשיו מנסה את התפריט של חלי ואתמול ניסיתי משהו אחר… אני פשוט לא מוצאת את עצמי. והרצון לרזות – עז מתמיד.
כל יום משהו אחר נראה לי טוב יותר, יעיל יותר או נכון יותר..
אני משתגעת.
ואני רואה את ההצלחות כאן, את הירידות, התמיכה… ורוצה גם.
זה משגע אותי שכולם מסביב מצליחים ורק אני לא.
פעם אחת, לפני כמה שנים, ירדתי הרבה ונראיתי והרגשתי טוב מאוד. הזכרון הזה מבהיר לי כמה השינוי משמעותי לי ולחיים שלי
ואני רוצה לשחזר אותו. עליתי בחזרה כי 'עשיתי דיאטה' וברגע שירדתי למשקל שרציתי חזרתי לאכול כמו מקודם… כמובן שהתוצאה היתה צפויה ולא עצרתי בזמן. אבל זה היה לפני כמה שנים טובות.
רוצה למחוק הכל, לסמן X ענקי על כל מה שהיה ולהתחיל מאפס, מעכשיו כאילו לא היה כלום.
יתקבלו בברכה חיזוקים, עצות וסתם הקשבה. תודה לכם.12/04/2019 בשעה 23:37 #162283אלמונילא פעיללמה את רוצה לרזות? מה מניע אותך בתהליך הזה? מהן המטרות שלך? נסי לענות לעצמך על השאלות האלה בכל פעם שאת מרגישה שקשה לך. התשובות לשאלות תיתנה לך כוח להמשיך ולהגיד “לא” לאוכל הנחמה.
בניגוד לכל הדיאטות הרווחות בשוק, כאן זו לא “עוד דיאטה” אלא דרך חיים, וההבדל הוא עצום. זה לא עוד דיאטת כסאח שיורדים בה 8 ק”ג בשבועיים ועולים 20 בשבוע. יש כאן אורח חיים בריא שצריך ללמוד לחיות איתו ואותו. זה תהליך שלוקח זמן, אבל זה קורה. אף אחד מאיתנו לא למד ללכת בשנייה, קדמו לזה שלבים רבים בדרך.
אז תתחילי. קודם כל- להתחיל. אח”כ תמשיכי ותתמידי, גם אם יש נפילות (כי הן חלק מהתהליך). נפלת- לא נורא, קומי חזרה והמשיכי. אבל, תזכרי את הטעם הרע שהנפילה השאירה לך, ותחזרי אליו שנייה לפני הנפילה הבאה.
תלמדי גם להעריך את הדברים הטובים שקורים לך בתהליך- שתית מים, הוספת ירקות, אכלת מסודר… דבר טוב קטן אחד ועוד משהו טוב, ועוד הצלחה פצפונת, מובילים בסופו של דבר להצלחה גדולה בתהליך. אז קחי אויר ו-יאללה! ברעל! 🙂
מקווה שזה עוזר קצת…
בהצלחה ובהנאה! 🙂12/04/2019 בשעה 23:37 #162284אלמונילא פעילאני מרגישה את הכנות של ההודעות שלך ואת הרצון להצליח..
קודם כל תמצאי איפה באמת את מרגישה הכי טוב, הכי בבית… באיזו תוכנית את יכולה להתמיד לאורך זמן..
תחליטי שאת עושה מעכשיו, ועושה עד הסוף…משקיעה את כל כולך במטרה שלך. אל תתני למה שהיה בעבר להוות לך מכשול.. זה היה ונגמר. מה שיהיה מעכשיו לא העבר מכתיב אלא רק את.
בהצלחה, תמשיכי לעדכן!12/04/2019 בשעה 23:37 #162285אלמונילא פעילתראי, אחרי שקראתי פה את כל התגובות שלך ושל הבנות נראה לי עליתי על משהו ואני אשמח לשתף אותך, בסופו של דבר זה נוגע אלייך..:)
את סיפרת שעשית דיאטה והתמדת והצלחת, נראה לי, שהדיאטה הזאת השאירה לך טעם כזה רע על הרזייה, הכל, גם הקושי בלהתחיל דיאטה, גם הקושי בלהתמיד, ולהתמיד בדיאטה זה אומר רוב הזמן להיות מסכנה ממש, לא לאכול כלום, עם אף אחד,שום דבר לא מותר וכל הזמן צריך לחשוב על מה אסור…ממש מייסר ושלא נדבר בסוף על התוצאה….. כלום! יקירתי, תשחררי את זה, כי פה, את קודם כל לא לבד, אין יותר להרגיש עוף מוזר ובודד שסגור בעצמו עם סבלו, פה כולנו יחד עוברים את אותם משברים… ביחד, דבר שני, פה, בתהליך הזה, לא חושבים על מה אסור, אלא על מה מותר.. ויש המון.. למעשה, פה, את לא תסבלי לרגע, כי אוכל יש בשפע, טעים, מזין, ממלא, בריא, יש פינוקים, ובנוסף, יש שליטה, יש בקרה, יש החלטה, חלום, הגשמה, והכי הכי חשוב, תוצאות, ותוצאות טובות ומהירות, בסופו של דברר הנקודה שלי היא שיכול להיות שיש בך איזשהו פחד מוחבא מתהליכים כאלו של הרזייה בטוחה כי את מפחדת להתאכזב ולגרום לעצמך לסבל…. אם זה כך, אז אל חשש, זה משהו אחר לחלוטין.. פה, זה לא יכול לקרות אלא אם כן תתיאשי… ואם תחלמי ממש חזק… לא תיתייאשי, זה אמנם יקח זמן ויהיה קשה בזמן הזה, אבל….. יש מטרה אחת והיא.. להיות מאושרת ובריאה. רק את יכולה להחליט ולעשות..בהצלחה שיהיה 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.