- This topic has תגובה 1, 10 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/01/2010 בשעה 0:54 #106564אלמונילא פעיל
היום חזרתי מהקבוצה המדהימה ביותר בעולם: פרדס חנה כבודדדד!!
היה קסם במפגש הזה, כ”כ הרבה אהבה בחדר אחד!
חלי באה לבקר והיה מדהים! איה, כהרגלה הרעיפה עלינו את החום והנתינה שלה, בקיצור היה פשוט יום בלתי נשכח!!
ולמה הוא היה עוד יותר לא נשכח?! כי אני(בקול רועד, ועיניים דומעות) מתגאה להודיע, שאני ב-ש-מ-י-ר-ה!!!!!
ולכן החלטתי לשתף אותכם במה שכתבתי איך שהגעתי הביתה….“חשבת כבר שזה הגורל שלך, חשבת כבר שככה הכי טוב לך, חשבת כבר שצוחקים איתך ולא עלייך, חשבת כבר כמה את שולטת על האוכל, חשבת כבר שלפתוח כפתור במכנסיים אחרי האוכל זה דבר יומיומי ושגרתי, חשבת כבר שמבטים מוזרים מאנשים זרים וכל מיני התלחששויות מאחורי הגב שלך הם דבר רגיל, אבל איך לא חשבת לרגע אחד להיות מאושרת?!
ככה אני חשבתי, ככה אני הרגשתי, עד שבו הגיע היום, שלימים ייזכר ליום המשמעותי בחיי 04.06.08-מכאן המסע שלי התחיל…
בהתחלה ללא כל מוטיבציה ורצון, כי איך אפשר להיות ראוי למשהו טוב, שכל מה שמובנה בך הוא מנגון של הרס עצמי?!
הזמן כמובן, עשה את שלו, וכשהתחלתי להיחשף לדברים שלא דמיינתי לעשות בעבר, כמו לדוגמא קטנה: לפזר את השיער ולהרגיש קצת אישה, רק אז הבנתי שיש משהו, יש משהו בתוכי שזועק לי ואומר: “גל, קדימה, הגיע הזמן לחפש את המטמון”.
אז נפלתי וקמתי, בכיתי וצחקתי, התאכזבתי והייתי שבעת רצון, אבל לעולם, ולו לרגע קט, הפסקתי להאמין….כי ברגע שאתה מצליח בדבר אחד קטן, השמיים הם הגבול.“אדם שהוא שמן, הוא כנראה אדם שלא אוהב את עצמו”-כך שמעתי פעם מהמנחה המדהימה שלי-איה.
אז היום, פחות 29.800 ממשקלי, אני יודעת שהגורל שלי הוא להיות מאושרת, אני יודעת שאני לא חוזרת אחורה, אני יודעת שהיום צוחקים איתי ולא עליי, אני יודעת שאני לא שולטת באוכל, אבל בהחלט נותנת לו קרב ראוי, אני יודעת שאם פתחתי כפתור אחרי ארוחה, סימן שהעמסתי על עצמי, ואני יודעת שהיום המבטים המוזרים וההתלחששויות מאחורי הגב, היו בלבד פרי דמיוני שאמר לי: “את ראויה לחיים טובים יותר”!!
מתגאה להגיד שגם אני מחשבת היום לעוד סיפור הצלחה…מי היה מאמין?!?! כנראה שאני!!!אוהבת אתכם, על כל התמיכה, הנתינה האהבה, והפגישות הוירטואליות פה…כן יירבו אנשים כמוכם!!
אז מתי חוגגים בפאב של חלי?! 🙂
גל-פרדס חנה כ-ב-ו-ד!!!!11/04/2019 בשעה 23:31 #106566אלמונילא פעילויש כבוד!!
איזה כוח מקבלים מההודעה שלך ומהסיפור המרגש שלך!!
לוקחת ממנו המוןןןבהצלחה בשמירה:)
11/04/2019 בשעה 23:31 #106568אלמונילא פעילגל, מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!
ריגשת אותי במילים שלך! 🙂 זה כל כך נכון..
אני כ”כ שמחה בשבילך! 🙂
וששנת 2010! וכל השנים אחריה יהיו 10 !🙂 בהצלחה רבה בהמשך דרך החיים 🙂
11/04/2019 בשעה 23:31 #106570אלמונילא פעילאני גאה בך היה ערב מרגש גם לי ירדו דמעות את בשמירה לא לשכוח שאנחנו רוצים לראות אותך יותר בחודש ןלא פעם בי נשמה ושלחי לי גם חיזוקים אוהבת אותך רחלי
11/04/2019 בשעה 23:31 #106572אלמונילא פעילאת מדהימה!!! אני כבר יותר משנה בפורום, עוקבת אחרי הודעות שלך (שמחות יותר או פחות), וכיף לדעת שעשית זאת!!!
מחכה לראות תמונות!!!
בהצלחה- השמירה היא מפנקת אבל לא פחות מאתגרת!
יפעת.11/04/2019 בשעה 23:31 #106574אלמונילא פעילטוב, אני אולי לא מקבוצת פרדס חנה.. אבל גם בקבוצת חדרה הפכת בת בית… והיינו שותפים לתלאות ולקשיים ואיזה אחל'ה שגם להצלחה! את יפהפיה ונראית פיצוץ ואני ממש מאושרת בשבילך וגאה בך. שיחקת אותה אחותי! בקרוב אצלי…
11/04/2019 בשעה 23:31 #106576אלמונילא פעילהיי , אני לא נכנסת לפורום כבר המון זמן אבל ה' רצה שאני יכנס בטעות ויראה את ההודעה שלך…
אני בנאדם שקשה לו לבכות ואת גרמת לי להזיל דמעה , אני לא ירבה במילים אני רק אגיד לך שאת ראויה להערכה רבה…11/04/2019 בשעה 23:31 #106577אלמונילא פעילאז באמת בלי הרבה מילים כי התמונות עושות את שלהן..
הכנסו לסיפורי ההצלחה..וקראו את סיפורה המדהים של גל !
יום קסום !11/04/2019 בשעה 23:31 #106579אלמונילא פעילכל הכבוד..
את תמיד נותנת כוח שאת באה לחדרה שיהיה בהצלחה .
ואמא שלי אורלי מחדרה מוסרת לך נשיקה ענקית והמון אהבה!!!11/04/2019 בשעה 23:31 #106580אלמונילא פעילהיום כשראיתי את התמונה שלך … הייתי בשוק!! אני לא ראיתי אותך כשהיית בתחילת דרכך . הצטרפתי כנראה ממש בסוף ותמיד אמרתי לעצמי: איזה יפה הבחורה הקולית הזאת עם המגפיים והמעיל עור ופשוט לא להאמין מאיפה התחלת. את בהחלט מקור להשראה!!!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.