היי איה, שוב אני.. יש לי כמה שאלות, קודם כל מצאתי שיטה להקל עלייך, אפשר לחפש בגוגל מה שרוצים ורק בחיפוש מתקדם לרשום לחפש באתר של חלי… ואז מוצאים את התשובות ולא שואלים אותך שוב, אבל יש לי שאלות חדשות:
1. בפשטידת פטריות ובצל שבאתר – למה אסור להוסיף מנת פחמימה? אם יש תפוא אחד שמחולק לשלוש מנות?
2. בעוגת אננס הפוכה אפשר לוותר על המרגרינה? או להחליף במשהו? או שחייבים אותה?
היי מתייעצת..
תודה על הטיפ, אבל המנהל הטכני חייב לפתור את הבעיה ואני יודעת שזה לוקח לו זמן:)
1. ראשית, כי יש יותר חלבון. שנית, סמכי עליי שאחרי שתאכלי את החתיכה הענקית של הפשטידה לא תרצי פחמימה, זה מפוצץ.
2. איני קונדיטורית, אבל אם כתבו יש סיבה..:)
בהצלחה