- This topic has תגובה 1, 8 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
30/08/2012 בשעה 7:52 #207638אלמונילא פעיל
כי הגעתי למשקל ממש גבוה, לאן עוד יש לי להגיע? – כך חשבתי.. והשארתי את גופי
ליד הגורל… התוצאה כיום- 34 ק”ג יותר ממה שאני אמורה לשקול..
כבר תקופה שאני מנסה אך לא באמת..מחבלת בדיאטה בכל הזדמנות ראשונה שנקרית לדרכי..
גלידה? קרואסון? טוב, אז מחר דיאטה.. וכן הלאה.. וכך כבר שנה. נמאס לי להרגיש ולהראות כך
ואני רוצה לרזות. מצטרפת אליכם אחרי שבכל פינה שומעת 'חלי ממן' וכבר אי אפשר להתעלם..
רוצה להוכיח לעצמי ולכולם שאני עוד אצליח! כי נדמה שכולם כבר דיי ויתרו עלי…אבל לא ויתרתי על עצמי..
מתחילה מחדש. דף חלק….
🙂14/04/2019 בשעה 4:04 #207641אלמונילא פעילהיי…
אני קוראת את דברייך ומתחילה לדמוע…כי אני ממש מצליחה להרגיש אותך…
וגם את עצמי..בתחילת התהליך…יודעת שאת תצליחי…יודעת שהכי חשוב שאת לא ויתרת על עצמך..
תעדכני…חשוב לי..
בהצלחה, יום קסום
אוהבת14/04/2019 בשעה 4:04 #207642אלמונילא פעיללפעמים באמצע העבודה אני “קופצת” לגיחה קצרה בפורום
ואז רואה הודעה כמו שלך מצמררת ומרגשת…
לא תמיד יש לי את הזמן להגיב ברגע האמת אבל ההודעה שלך
גם לי גורמת למלוח הזה בגרון ולהתרגשות.
זה לגמריי אפשרי,וזה לגמריי קורה כשרוצים.
וזה כל כך כייף.התהליך המקסים הזה מתחיל מהאמונה ,האמונה בעצמנו וביכולת שלנו.
ואני קוראת שלא ויתרת על עצמך.
אז שוב שיהיה בהצלחה
וגם אני מחכה לעדכון
אוסי 🙂14/04/2019 בשעה 4:04 #207644אלמונילא פעיל:המום:
אני קוראת אותך ולא מאמינה, את=אני!
מאחלת לך המון הצלחה, גם אני התחלתי לפני 5 חודשים בדיוק עם משקל עודף של 30 ק”ג (אני בהלם בכלל מהמצב שהגעתי אליו.. :סחרחורת: )
והיום-אני עומדת על ירידה של 22.600 גר', היית מאמינה?
והכל בזכות האמונה בעצמי והרצון להעניק לי, לעצמי ובשבילי משהו טוב – בעצם הענקתי לעצמי חיים. :אוהב:
כל הכבוד על ההחלטה הנבונה :אוהב: :אוהב: :אוהב: מחכה לעדכונים שלך. 😉14/04/2019 בשעה 4:04 #207645אלמונילא פעילנראה לי שכולנו בתור שמנות עברנו ועדין עוברות את מה שאת מרגישה!
שיהיה לך הרבה בהצלחה!.
הגעת למקום הנכון שיעזור לך וילווה אותך!! :מאושר:14/04/2019 בשעה 4:04 #207647אלמונילא פעילובלי שמץ של ציניות ו/או אירוניה.
myself כתבת כל כך יפה, נגעת בכולנו.
והשם שבחרת לעצמך אומר ה-כ-ל.
אין לי ספק שכבר עשית את הבחירה שלך.
מדהימה :שמח1:14/04/2019 בשעה 4:04 #207649אלמונילא פעילקראתי את מילותייך שחנקו את גרוני …..אך שמחתי שסיימת במילה אופטימית והכי הכי שסיימת בחייכןמחייך!!!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
שולחת לך חיבוק ענק!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: ומחזקת את ידייך!!!! :אוהב: :אוהב: טוב שלא ויתרת על עצמך…. 🙂 וכל שנותר לך זה לא לוותר לעצמך!!!!!!!!!!! :מאושר:
עשית את הבחירה הנכונה!!!!!!רק תלמדי להציב יעדים קטנים בדרך ואל תסתכלי מספרית כמה יש לך להוריד ….כי מתוך נסיון אם הייתי מציבה לי יעד של מעל 50 קילו ירידה בתחילת הדרך לא הייתי מתחילה….אך לאט לאט …צעד אחר צעד בדרך הכי הכי נכונה היגעצי אל מה שכלל לא חלמתי…מינוס 52.5….רק אל תשאלי בכמה זמן….כי זה ממש לא חשוב…מה שחשוב זה הדרך…ולכל גוף יש את הקצב שלו….ואם אני יכולתי….אז כל אחד יכול….רק אם הוא באמת באמת רוצה!!!!!!!!!!אז תרשי לי לפתוח לך את הדף החלק והחדש במילה אחת….
ב ה צ ל ח ה !!!!!! ועוד משהו… אל תשימי לב אל כל הנשמות הטובות שינסו להרפות ידייך בדרך…כל אלה שויתרו עלייך ויחפשו אותך בכל סיבוב…שימי להם תמרור אין כניסה אל הדף החדש….שולחת חיבוק חיזוק!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
מחכה לעדכונים!!!!!!!!!!!14/04/2019 בשעה 4:04 #207651אלמונילא פעילבהצלחה,
הניסיון הוכיח את עצמו,
בואי למשפחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.