- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
29/09/2014 בשעה 12:52 #135555
אלמוני
לא פעילנסעתי עם שקיות פיבר, תמרים ואגוזים וכמובן חטיפי אנרגיה. אפילו את הדלגית לקחתי. הייתי בטוחה שאשמור כמו חיילת. אבל…
בעייה. אין שם ירקות. את מזמינה סלט ומקבלת 2 חתיכות חסה עם הר של סלמון מעושן וכאלה דברים.
הגבינות הדלות הן 30% (הרגילות מעל 50%)
לא מצאתי אף מכולת נורמלית בסביבה.
ובלתי אפשרי בהולנד לעמוד בחצי ליטר בירה בשבוע.
חוץ מזה… יוצאים עד 3 בבוקר. באחת וחצי אפשר לאכול חמור לא פרי. ואיפה בדיוק אפשר לעזאזל למצא פרי? אין שם פירות!
בקיצור, ביום הראשון איכשהו שמרתי בערך…
בימים האחרים קצת חרגתי בבוקר – אין חינמי, בכל הארוחה מצאתי רק פטריות ומלפפון, אז אכלתי 2 ביצים רק את הלבן, חתיכה קטנטנה של גבינה וקצת גרנולה עם יוגורט. בעלי לקח מאפים ולקחתי ביס לטעום. שתיתי 3 קפה לסתום את הרעב אחד אחרי השני.
בין לבין אכלתי אנרגי או אגוזים עוד 2-3 קפה אספרסו
בצהריים ממש סבלתי, ניסיתי להזמין סלטים וכאמור זה בעיה… אכלתי קצת דגים, מעט ככל שיכלתי פחמימות, את הרוטב ביקשתי בצד. בביניים השנייה אכלתי יוגורט סויה (היחיד שמצאתי) עם פיבר. בלילה זה היה סושי או קצת עוף (העדפתי מאשר גבינות שמנות). פעמיים בשתיים בלילה נשברתי ואכלתי משולש פיצה אחד מנצנץ כהוגן.
המסקנות שלי הן:
אי אפשר לשמור בטיולים לאירופה בדיוק לפי התכנית. אין להם את האוכל שיש לנו.
הכי עצוב זה שאתה גם חורג, גם לא מרשה לך את כל מה שאתה רוצה וגם יש לך רגשות אשם נוראים.
מאוד קשה לטייל עם אנשים כמונו, בעלי היה צריך עצבי ברזל. נכנסנו ויצאנו לעשר מסעדות שונות וגם כשקיבלתי את האוכל לא הייתי מרוצה.כל הזמן הייתי רעבה, עצבנית ובתחושה של פספוס.
הדרך היחידה שמצאתי קצת להנות מדברים טעימים שהמקום מציע, זה לשכנע את בעלי להזמין לעצמו ולטעום. ממש גוי של שבת מצאתי…
הדבר היחיד שהציל אותי מרגשות האשם זה מד צעדים בטלפון שלפיו כל יום הלכנו 10-12 ק''מפעם היה הרבה יותר כיף לטייל בחו''ל…
היום חזרתי, אחרי כל ההגבלות והאיסורים והייסורים, ואני בטוחה שעליתי, פוחדת ממש להשקל..
את הגבינות לא קניתי, את הפנקייקים עם הקרמל לא טעמתי ואת הצ'יפס המפורסם רק הרחתי
ועדיין עליתי.סליחה על החפירה, הייתי חייבת לפרוק…
12/04/2019 בשעה 12:08 #135556אלמוני
לא פעילאני לא בדיאטה.
מצטערת, אבל כשאני נוסעת לחו'ל אני נוסעת לחופש, אני נוסעת לבלות, אני נוסעת להנות, בחלק מהמקרים זה גם כדי לבקר משפחה, אני משלמת ממיטב כספי ורוצה לעשות כיף, להשתחרר, לחוות. את המקום, את הנופים, את הריחות ואת הטעמים. זה חלק מהחוויה. לא רוצה לנסוע כדי לאכול את הלחם וגבינה שיש לי כל השנה בבית, אלא את הלחם והגבינה שיש למקום שאליו טסתי להציע לי.
נשמע שממש לא נהנית. חבל לי בשבילך שכך היה.
12/04/2019 בשעה 12:08 #135557אלמוני
לא פעילובבקשה לעדכן מה אמר המשקל :אוהב:
אני הייתי נכנסת לסופרמרקט וקונה שקית חסה מוכנה או ירקות
סהכ נראה שבתנאים שהיו הסתדרת לא רע
אז אשמח לדעת מה היתה התוצאה במשקל
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.