אני כבר שנים בתכנית. היום חזרתי לעניינים אחרי חודשים של חוסר איזון. אני רושמת ומדייקת. וההרגשה ממש טובה.
מידי פעם עולות בי מחשבות כפירה של” אולי נעשה משהו דרסטי ואז אחזור לתכנית”? הרי גם בירידה האיטית והמאוזנת מצאתי את עצמי עולה חזרה 5 קילו..אשמח לשמוע את דעתכן
קודם כל טוב שחזרת לעניינים ובהצלחה!!!
אני לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו דרסטי פשוט להיצמד לתוכנית…תמשיכי לדייק ולרשום ולעדכן בפורום…אם תעשי את התפריט כמו שצריך בלי חריגות ונפילות את תראי את התוצאות גם אם הירידה תהיה איטית כל עוד תמשיכי ותשמרי לא תעלי שוב….
תמשיכי לעדכן בפורום התמיכה והפ :מאושר: רגון שמקבלים כאן זה פשוט מדהים וכלכך מחזק!!!
שיהיה המון בהצלחה!!!!! :מאושר: :מאושר:
הי חנהלה. ברוכה הבאה. בשבילי זו עוד הזדמנות לפגוש אותך בנוסף לקבוצה ולרמזור. (זוכרת??). אני מבינה שכבר יש יום מוצלח מאחורייך. כל הכבוד. נשאר רק להמשיך ולהתמיד צעד אחר צעד. הדרך לדעתי די נעימה ורצופה בהתעצמות , בהרגשה שאני שולטת על האוכל ולא ההפך, הרבה צבע ירוק בצלחת והרגשת בריאות ויופי. וכל זה בחברה נהדרת. בהצלחה . אפשר לכתוב מתי שמתחשק וזה עוזר. :אוהב: :צוחק: 🙂
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות