חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מאחר ואני בחופשת לידה עכשיו אני מבשלת כמעט כל יום ולכן מאוד נהנית (וגם בעלי) מהדיאטה שלי, השאלה מה עושים כשעובדים? איך אתן עושות את זה? גם עבודה, גם ילדים, גם בית וגם בישולים כדי שיהיה גיוון. אני למשל עובדת פעמיים בשבוע עד 20:00 בערב, כך שממש אין מצב שאבוא ואבשל..אז מה אתן עושות? מאחר ועוד חודש וחצי בע”ה אני אחזור לעבודה זה קצת מדאיג אותי כי רק הגיוון בארוחות מחזיק אותי טוב טוב בדיאטה.. כולכן “אשת חייל מי ימצא”?

אלמוני
    לא פעיל

אהובה את מכירה את המשפט כל צרה בשעתה ??
    אז הסירי דאגה מליבך ואת אפילו תשמחי לגלות שלפעמים שאנחנו בלחץ אנחנו מאורגנים עוד יותר .
    אז אל תתדאגי כאישה עובדת + 4 בנות +בעל כמובן ואוכל חם כל יום זה אפשרי .!!
    זה הכל תלוי בפירגון שלך לעצמך ואת תלמדי להכין מראש ולהקפיא .
    בהצלחה …ותהני בינתיים מחופשת הלידה שלך
    בהצלחה חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

אשת חיל מי ימצא….יקירתי, אחד הדברים שאני הכי אוהבת בנשים זה שאנחנו מסוגלות לעשות אלף דברים בבת אחת..:)) לעומת הגברים למשל…שקשה להם להתרכז…חהחה
    בכל מקרה, יש כמה אופציות…ראשית לארגן רשימת מטלות זה תמיד עוזר…למצוא זמן לקניות, על מנת שיהיה כל מה שדרוש בבית..ואז זה יותר פשוט למצוא כל פעם איזה רבע שעה פנויה כדי לבשל משהו אחר…
    הרבה פעמים אני מבשלת בשביל כל השבוע ואז מקפיאה..
    למשל פשטידות, בשר, וכדומה..
    מסתדרים..אין מה לעשות, גם אם היה לנו 30 שעות ביממה היינו אומרות ש”אין זמן”..אבל בפועל מחקרים מראים שמרביתנו לא יודעים לנצל את הזמן כראוי ומבלים לפחות שעתיים ביום מול הטלביזיה או בשטויות…אז למצוא זמן, מגיע לנו, אנחנו שוות את זה !!
    בהצלחה
    איה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות