תאכל דברים כאלה שירצו לצאת מגופך מהר.
אל תתאפקי מלאכול אם את אוהבת אך הגבילי את הכמות.
איפוק = תוצאה הפוכה מפני שתכל'ס כמה זמן אפשר להתאפק בסוף בולסים בלי בקרה וכשאוכלים מתוך מודעות אז ישנה בקרה.
בשיטת הקלוריות פשוט מחשבים את כל אחד המרכיבים ומחלקים לכמות שיצאה מכל החומרים.
טיפ נסי להכין את הבצק הביתי מקמח סויה או מקמח קינואה שהם בגופנו מעוכלים כחלבונים והוסיפי לבצק קצת שיפון טחון, סובין של שיבולת שועל (פחות ריסוס ורעלים) ואת המלית תשתדלי לערבב עם שזיפים מיובשים או פרג ביחד עם כל תערובת אהובה עליך.
בדרך זו תוכלי להקטין את “החטא” כי הם יצאו באותה מהירות שנכנסו.
אכילה מודעת היא אכילה בטוחה יותר.