אני רוצה לחשב במחשבון מתכונים פשטידה שהכנתי.
אני לא מכניסה למחשבון את מה שחינמי.
רציתי רק להבין אם הבנתי נכון… לארוחת ערב למשל ״מגיע״ לי 260 קלוריות סה״כ. פחמימה 80, חלבון וחצי 120, שומן 60.
אז פשוט לחתוך את הפשטידה כך שכל מנה תהיה 260 קלוריות או שיש חשיבות לכמה מהקלוריות הן חלבון וכמה פחמימה?
קשה מאוד להגיע לחישוב ערכים קלוריים מדוייקים כשפורסים למנות.
מה שחשוב יותר זה שהמתכון כולל את כל אבות המזון שאנחנו אמורים לקבל וזה אכן כולל.
את יכולה לחתוך פשוט לפרוסות ולהוסיף רק סלט
בתיאבון