רציתי לכתוב לך את ההודעה הזו בפורום המקצועי, כי מה שאני הולכת לדבר עליו קפץ לי ישר לעין, אבל הגעתי למסקנה שזה לא כ”כ מתאים שם ואת גם ממילא קוראת וכותבת פה. אז אני רק מקווה שכל מי שעוד קוראת שם, תראה גם כאן!
אחרי שרוב בנות המשפחה שלי (אלה שלא בורכו בגנים של רזות-לא-משנה-מה-הן-אוכלות) ודוד אחד (כולם גרים בצפון, בקבוצות של הקריות ונהריה) הצטרפו לחלי, החלטתי גם אני להצטרף להצלחה! אבל בגלל שאין באילת, הסתמכתי על כוח הרצון שלי ועשיתי לבד. ירדתי 13 קילו. זה היה לפני לפחות שנתיים!
איך שה-13 קילו ירדו, נכנסתי להריון. עליתי רק 9, שירדו די מהר, אבל החזרתי את הכל בגלל ההנקה! כל החשקים שלא היו לי בהריון התפרצו בהנקה. הגוף שלי דרש שוקולד בכמויות מסחריות כפיצוי על שעות שינה חסרות. ונתתי לו, כי קשה להתנגד כשהצורך הוא ממש פיזיולוגי.
אז עכשיו החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולחזור למשמעת חלי. בעיקר כי חזרתי לעבודה ואם אני לא אקפיד אני לא אוכל כלום כל היום – אפגע בעצמי, בהנקה ובכל זאת אעלה במשקל. לא חבל?
למה אני מספרת לך את כל זה?
כי הייתי כאן בפורום (תחת שם אחר שאני כבר לא זוכרת את הסיסמה שלו) לפני יותר משנתיים! אבל את נשארת כשהיית – חביבה וסבלנית! מקצועית, אדיבה, תמיד עם מילה טובה! בקיצור – מדהימה!
אשריה של חלי שיש לה עובדים כמוך!
ואשרינו שזכינו שתעזרי לנו לנצח את העודפים!
זהו, רק רציתי להגיד לך תודה! לא על משהו ספציפי, אלא על המכלול! פשוט עשה לי הרגשה טובה לראות אותך עדיין כאן, מקסימה וסבלנית כמו תמיד!
ואני מאוד מקווה שחלי נכנסת לקרוא כאן מידי פעם, כדי שהיא תראה את זה! (ובהזדמנות זו – מה עם הקבוצה באילת? למוקד כבר יש את המספר שלי…)
אומנם את רק דמות וירטואלית כאן, אבל אין לי ספק שזה מעיד גם הרבה על האישיות שלך במציאות!
לא שאת צריכה עידוד ממני, אבל את תמיד מעודדת, אז רציתי להגיד תודה ושתמיד יהיו לך את הכוחות להעניק לאחרים כוחות!
ובנות – זה הזמן לפרגן לה באייקונים! וכל המרבה הרי זה משובח – :מאושר: :שמח1: :אוהב: 🙂 :שמח2: