חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אננייודעת אם אני זכורה לך, אך לפני כשלושה ימים סיפרתי לך אודותי וכי ברצוני לרדת כחמישה ק”ג עקב עליה בהריון לפני כשנה וחצי והסכמת איתי כי עלי לפנות לאחד מסניפי חלי ממן והם יעזרו לי בירידה במשקל ובשמירה על אורח חיים בריא. ובכן, הגעתי היום לאחד מסניפי חלי ממן בחיפה והמדריכה כי עלי לרדת לדעתה לא יותר משלושה ק”ג וכי אין לי מקום בקבוצת חלי ממן. די הופתעתי, במיוחד לאור העובדה שעוד בהיותי שם הגיעה בחורה שירדה כ-16 ק”ג וכעת היא שוקלת פחות ממני ומגיעה למפגשים. מטרתי היא ירידה ובעיקר שמירה על אורח חיים בריא אך הסברי לא סיברו את אוזן המדריכה.
    בכל מקרה החלטתי לנסות לבד ולהעזר בפורום בתקווה שהפעם אצליח בכוחות עצמי.
    מספר שאלות לי אלייך:
    עקב העובדה שמשקלי אינו גבןה ( כ-60 ק”ג)- האם אצליח לרדת בתפריט של 1200 קלוריות , או שאני צריכה לצרוך פחות קלוריות?
    האם אני חייבת לאכול את כל ששת הארוחות, מכיוון שאחה”צ לא תמיד מתאפשר לי לשבת ולאכול (אני במרוץ איסוף הילדים מהגן) וכשאני מתפנה מגיע זמן ארוחת הערב ובזמן ארוחת הלילה אני כבר בדרך למיטה.
    שןב, תודה על העזרה.

אלמוני
    לא פעיל

נכון, פנית בפורום המקצועי ב 28/4 ושאלת אם תוכלי להצטרף לאחר הקבוצות ע”מ לרדת רק 5 ק”ג.
    ברצוני להסב תשומת ליבך, להעיר ולהאיר נקודה חשובה: אנו שמחים ומקבלים בברכה כל משתתף או משתתפת שמעוניין להצטרף לקבוצה, אבל – לא בכל מחיר תרתי-משמע.
    ואנמק – לחלי גרופ אין אינטרס לצרף למעגל הלקוחות עוד ועוד משתתפים ולגבות תשלום אם אינה רואה לנכון שבאמת הם זקוקים לרדת במשקל.
    אני בטוחה שהמנחה אליה פנית ראתה אותך מקרוב, בדקה את הנתונים וקיבלה החלטה שלא לצרף אותך מהסיבה שאולי באמת את במשקל הנכון לך.
    אני דוקא רואה זאת כנקודת זכות ראויה להערכה – לא לצרף משתתפים בכל מחיר.
    לגבי הבחורה שירדה 16 ק”ג ושוקלת פחות ממך, בל נשכח שכשהגיעה לקבוצה היתה במשקל גבוה משלך והיה לה מאיפה להתחיל, עובדה שירדה 16 ק”ג. יתכן שהיא “בשמירה” ומגיעה למפגשים כי זה הבית שמגן ושומר על ההישג שלה. אנחנו לא מביאים משתתפים להצלחה ואח”כ אומרים לו “להחזיר ציוד והביתה”. הם רשאים, מוזמנים ואפילו מתבקשים להישאר במסגרת – ללא תשלום.
    בכל מקרה אם את עדיין חושבת ומעוניינת להיכנס לתהליך באופן עצמאי את בהחלט יכולה להעזר בתפריטים שלנו שבסרגל הימני כאן באתר. אין תפריט שהוא פחות מ 1200 קל', יש מינימום נדרש כדי לחיות נכון ובריא.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות