ערב טוב,
יש לי שאלה לגבי עוגת הגבינה האפוייה..
האם אפשר להכין אותה עם גבינה 5%?
ואם כן האם עדיין לחלק אותה ל-10 או שעדיף ל-12?
אם ל-10, יוצאת חתיכה ע נ ק י ת !
ושאלה נוספת, האם לשים פודינג שלם או חצי?
תודה על העזרה! :שמח1:
אמנם אני לא אורנה אבל אוכל לעזור לך, כיוון שהעוגה אצלי קבוע במקרר על בסיס שבועי מחחדש…חחח
אז ככה, אפשרי 5% ורצוי, היא יותר טעימה.
חצי חבילת פודינג זה במתכון, לא צריך יותר.
ואם מגיע לך חתיכה יפה מתוך 10 מנות, למה לעשות הנהלת חשבונות ולהתחכם? אח”כ תרגישי שמגיע לך עוד משהו ותכניסי לפה.
הסוד בתוכנית הוא לאכול בדיוק מה שכתוב. לא יותר ולא פחות. בהצלחה!!!