דבר ראשון יש אותו בפורום של המתכונים, אני חישפתי שם ואת זה מצאתי ואיה אישרה אותו, זה המתכון של חלי
להוסיף 450 גרם בשר טחון דל שומן,לאדות.
להוסיף קוביות חצילים,אבקת מרק בצל,פילפל שחור.
להכין רוטב עגבניות: כף שמן זית,6 שיני שום כתושות לחצי דקה הוספת 600 גרם עגבניות משומרות מרוסקות 1 כפית אורגנו יבש ומלח פלפל שחור טחון טרי ורבע כוס מים ולהביא לרתיחה ו15 דקות בישול על להבה גבוהה.
לרסס תבנית.
לצקת שכבת עגבניות ולהניח עליה 3 עלי לזניה
להניח את הבשר.
3 עלי לזניה נוספים.
שכבת בשר.
רוטב עגבניות.
3 עלי לזניה.
שכבת בשר
רוטב עגבניות.לפזר אורגנו טרי בין השכבות.
לאפות מכוסה בנייר כסף.