האורז טעים ובריא מאוד .
משדבר באורז מלא .
לכן הבישול ארוך יותר ועם טיפה יותר מים.
המלצה למתכון:(עכשיו גמרתי לאכול בקופסה שהבאתי לעבודה)
1 בצל חתוך קטן
1. גזר מגורד
1. קישוא מגורד.
1/2 כוס אורז אדום
1/2 כוס עדשים אדומות.
פלפל ,מלח,כורכום.
לאדות את הבצל בתרסיס שמן ומים.
להוסיף את הגזר והקישוא ולאדות עוד דקה.
להוסיף את האורז והתבלינים (לא מלח)ולערבב שתי דקות
להוסיף כוס וחצי ועוד קצת מים רותחים,להוריד אש ולבשל 40 דק'
בינתיים לבשל את העדשים בכלי נפרד.(הבישול מהיר להזהר שלא ישרף)
בסוף לחבר ולהוסיף מלח.
לקחתי לארוחת צהריים 7 כפות והוספתי ברוקולי סנפרוסט על מחבת פסים עם מלח,פלפל לימון.
משה