חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

משתפת אתכן בשיחה שלי עם עצמי :

בת 39 (כמעט 40)
    אף אחד לא חושב שאני מעל 30

1.59 מ'
    53.5 ק”ג
    22% שומן בגוף
    BMI 20.1
    אם הייתי בקבוצה הייתי בשמירה כבר מזמן. מספיק להציק לעצמי שלא יורדת.

נכון שלפני שלושה חודשים הייתי סביב ה- 53.5 ק”ג ולכאורה אין ירידה אבל(!!!) לפני שלושה חודשים המשקל נע בין 54.2-53.5 ק”ג

לעומת זאת עכשיו הוא נע בין 53.7 – 53.3 ק”ג

לפי החישוב שלי ירדתי 200 גרם. ובנוסף ירדתי 1% שומן בשלושה חודשים – זה המון וכמו שכבר כולנו יודעות שריר שוקל פי שלוש משומן. זה כאילו ירדתי קילו.

אז מספיק להציק לעצמי. אני בסדר וכל ירידה מעכשיו היא בונוס. די להתעלל בעצמי. ומעכשיו אני מעריכה את עצמי, מחבקת ומפרגנת לעצמי.

כי הקטע הוא, שאני בכלל לא צריכה לרדת. אז היה 53.7 ק”ג היום. שטויות במיץ . כל מה שקרה זה עליה של 400 גרם. אם בכלל (כי עליתי על המשקל בחמש וחצי בבוקר במקום בשבע וחצי)

שבת שלום ואשמח לשיחות מוטיבציה גם ממכן.

אלמוני
    לא פעיל

כל מילה בסלע.

תפסיקי להציק לעצמך ותשמרי על הקיים.

אלמוני
    לא פעיל

אפשר להנות גם בתהליך שמירה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

להעלות אחוזי שריר במשקל כזה זה הישג אדיר. ועצם זה שיש לך מעקב אחרי אחוזי השומן/שריר שלך זה מעולה כי לדעתי במשקל הזה זה מה שצריך לעשות כדי להישאר בריאים ושפויים, בטח אם עושים את כמויות הספורט שאת רוצה.

אגב, לגבי הקוביות שאת רוצה להשיג אני לא יודעת אם את מכירה (למרות שאני מניחה שכן) – יש קבוצה בפייסבוק שנקראת BODY ROCK TV
    https://www.facebook.com/BodyRock.Tv

הם מפרסמים כל יום סדרת אימונים שמתמקדת על איזורים שונים בגוף כסוג של אתגרים. זה נראה די פסיכי כצופה מהצד, אבל זה כנראה עובד לפי התגובות שהם מקבלים. בכל מקרה עצם זה שזה מופיע לי בפיד של הפייסבוק תמיד ממלא אותי במוטיבציה והשראה להמשיך ולעשות ספורט. אז נראה לי ששווה לך לנסות את חלק מהתרגולים שלהם שמתמקדים באיזורים בגוף שאת רוצה לשפר.

שיהיה סופ'ש נעים! 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות