חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוף ניסיתי ולא הלך לי חשבתי שהלך לי ושכחתי לאכול צהריים וכמה טעויות על היום הראשון ואני לא שותה !!לא טעים לי!!!

אלמוני
    לא פעיל

תפריט דליל
    חסר פחמימה, ירקות , משהו בשרי , לא מספיק ארוחות.. זה מכשול לירידה ,
    שלא אוכלים מספיק אפשר גם לעלות ..בדקי זאת
    :מאושר: בהצלחה מותק :מאושר: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

גם לא מספיק אוכל כדי להחזיק את הגוף במצב מאוזן ובריא וגם משעמם לעין ולפה.
    יהיה לך קשה להחזיק מעמד לאורך זמן והגוף יתנגד לך ולא תרדי.
    תיצמדי לתפריט שמתאים לך 1200 או אחר ( תלוי במשקל ההתחלתי שלך )
    אל תפחדי לאכול יותר בגבולות התפריט, להפך, זה יוביל לירידה יותר טובה (מנסיון!!! הייתי תקועה יותר משנה עד שקיבלתי שכל :עצוב: )
    תמשיכי להחסיר מהגוף את מה שהוא צריך ותגרמי לכך שהגוף שלך יחסוך ב”הוצאות” כי לא יהיו לו “הכנסות” ואז תרדי לאט אם בכלל, וזה בלי להזכיר נזקים אחרים שתגרמי לעצמך אם תאכלי לא מאוזן.
    תכיני לך מאכלים כייפים, שיהיה לך חשק לאכול אותם ויש פה באתר המון דברים שגם קלים להכנה וגם מאוד טעימים. (אני נורא עסוקה, אז הקל להכנה חשוב) לדוגמא: לזניה חלבית ובשרית, פנקייק של חלי, עוגת גבינה, עוגת ביסקויטים, ירקות מוקפצים בתרסיס שמן.תכיני טוסט עם פרוסת גבינה 9% ופלפלים, ארוחת בקר יכולה להיות גם חלב עם כוס קראנצים.
    אין פה הרבה התעסקות בהכנה וגם התוצאה שווה וטעימה, את לא מרגישה שאת אוכלת “דיאטה”
    אם את צריכה עצות למאכלים טעימים, תגלשי בפורום השכן, יש שם המון רעיונות שאנשים זורקים.
    לגבי שתיה, תצמידי לך בקבוק ותוודאי שאת מסיימת שניים כאלו לפחות ביום, תאכלי גלידות חינמיות, זה גם נוזלים. הנוזלים חשובים כי הגוף לא יכול לשרוף שומנים בלעדיהם.
    בקיצור:
    בלי פניקה, תאכלי יותר, תאכלי מאוזן, תכיני לעצמך אוכל טעים ותראי שזה יעבוד.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות