בנות, תתעוררו אל תכנסו לאופוריה, אל תחיו בבועה. אם הורדתן יפה במשקל שמרו על הקיים והמשיכו לחשוב כשמנות!!! נראה לי ששוב אני בתחתית… צוללת. הגעתי לשיא כבר מזמן וחשבתי שהנה אני בטופ ומכאן אפשר רק לרדת. תחשבו כל הזמן שאפשר עוד ויש לאן לשאוף כי אחרת אבוי לנו. בשבוע שעבר מסיבות שאינן תלויות בי (יש דבר כזה) לא יכולתי להגיע לקבוצה, ואז בא הזלזול ומכאן הדרך למטה מהירה מאוד. השבוע לא אלך מהבושה (מעצמי). אני יודעת שזה לא בסדר,ואני תמיד מטיפה שחייבים ללכת למפגשים אבל הפעם יסלח לי אלוהים תמו כוחות הנפש. יהיה טוב … חייב להיות אם נאמין. ואני כאן וכותבת כדי שתשמרו בשבע עיניים על הקיים. אל תחיו בבועה. אלא מבעד לזכוכית מגדלת. שבוע טוב, אורנה.
אורנה יקרה, גם אני בשלושה ימים טרום מחזור בטרוף אכילה, אבל למדתי שכאשר הגוף דורש וקורה לפעמים גם בלי מחזור, אז עדיף לתת, להרגיע ולחזור לשליטה, אף אחד לא רודף אחרינו החוכמה היא ללמוד ליפול ולקום מחדש. לא יקרה כלום אם נגיע למשקל היעד בקצב איטי. אני מקווה לקום מחר ליום חדש, שקול ומחושב. כי בהחלט היה קשה. והכי חשוב להגיע לקבוצה כי ממנה אנחנו מקבלים כוח. אז בהצלחה לשתינו כי שלושה ימים מראים תוצאות שליליות, לצערי. שבוע טוב והצלחה
אורנה…מי כמוך יודעת כבר הכל….את יכולה ללמד פה את כולנו….לא?
אז עצמי עיניים, נשמי עמוק, מה הדבר הכי נכון עבורך לעשות?
להשאר עוד שבוע בבית ואז לחזור? או להגיע השבוע לקבוצה?
אם לא תגיעי וזה יעזור לך להגביר את המוטיביציה כדי להתאזן ולחזור לתוכנית אחלה…אבל שימי יד על הלב…כי אם זה רק יעזור לך להמשיך להתחמק מהתוכנית השבוע…אז לא חבל על שבועיים? בכל מקרה ההחלטה שלך בובה…ורק את יודעת מה טוב לעצמך ולא אף אחת אחרת כן…אז קבלי החלטה אמיצה וכנה לכאן או לכאן, הכי חשוב שנהיה כנות עם עצמנו…
אני מאמינה שיש בך את הכוחות להגיע השבוע לקבוצה ולהתמודד!!!
כי מגיעים לקבוצה לא רק שסבבה, אלא גם כשקשה…בשביל זה הקבוצה נמצאת שם , לא?
בכל מקרה, אין שום בושה…זה רגש שלא מקדם אלא רק מעכב…
אני למדתי את זה על בשרי בצורה הכי קשה שיש….
מאמינה בך ובהחלטות שלך
אוהבת
איה