חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נמאס לי ! להיות שמנה תמיד ולהיות עצובה!
    אני כולה בת 20 ושמנה כזאת!!
    שוקלת 100 🙁
    פעם עשיתי את התפריט של חלי וירדתי 10
    אבל עליתי , נמאס לי שכל פעם שמתקרב אירוע חתונה משהו אני מפסידה או שאין כוח או שמתייבשת לללכת. ולא למצוא בגדים יפים שמתאימים לי. אני גרה בכפר ממש קטן אז תמיד יש בעיות עם הלחם ומצרכים. ואני לא תמיד בבית אז צריכה לחזור כדי לאכול ולהכין לי את הארוחה. אמרו לי שאם אני אעשה לא של חלי אלה תפריט רגיל 3 ארוחות אני ארד, בוקר קורנפלקס צהריים מה שאמא מכינה וערב ארוחה . אבל בחלי יש לי הרגשה שיורדים יותר. אבל המחירים שלהם גם ממש יקרים ותמיד צריך ללכת לקנות . אני לא יודעת מה לעשות נמאס לי מהמצב שלייייי בבקשה תמליצו לי איזה דיאטה אוכל לעשות:(

אלמוני
    לא פעיל

אני ממליצה לך על התכנית שלנו כי היא מורכבת מ-6 ארוחות משביעות , במידה ואת תעשי תכנית מדויקת את תרדי במשקל.
    אני חושבת שאת טועה שאת כותבת שחלי יקרה , מניסיוני בשומרי משקל משלמים לחודש כמעט 400שקל. אצל חלי התשלום ל-4 פגישות מסתכם ב-220 ש”ח וזה ממש לא הרבה , תמורת כל מה שאת מקבלת פה. 3 ארוחות ביום זה ממש לא מספיק, ואני בטוחה שאת רעבה כל הזמן. אני מציעה לך לחזור לקבוצה שלך , ולעשות משהו למען עצמך .
    בהצלחה משרה
    בנוסף – את גם לא חייבת לקנות דברים יקרים, יש רשימת תחליפים ואת יכולה לבחור לך לקנות משהו יותר זול.

אלמוני
    לא פעיל

היי אנה..
    המצב שאת מתארת אכן מתסכל…זהו המלכוד של דיאטה..
    נסי להפוך את השגרה של התוכנית של חלי לחיים שלך בצורה כייפית ולא כעונש..וירגיש לך אחרת לגמרי..
    נסי למצוא את הרווחים ולא את הקשיים..זה משנה את התמונה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות