- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/08/2014 בשעה 9:57 #137768אלמונילא פעיל
היי לכולם שקלתי הרבה אם לכתוב כאן אבל ראיתי איך אתם עוזרים אחד לשני אז החלטתי גם לפרוק התחלתי את הדיאטה של חלי לפניי שבועיים בערך במשקל שיא שלעולם לא הייתי בו בשבוע הראשון ירדתי 2 קילו והשבוע הזה נדלקתי לפניי היום הקבוע ונישארתי אותו דבר למרות שאני עושה הכל כמו שצריך וזה מבאס כי יש לי בין 30-35 קילו לרדת שזה לא מעט ושזה יורד בקצב איטי זה מתסכל לא יודעת מאיפה להמשיך מכאן חסרת מצב רוח ומוטיבציה פתאום אשמח לעידוד תודה רבה מראש
12/04/2019 בשעה 12:52 #137769אלמונילא פעילפשוט בשבוע הראשון ראית מספר יפה והתלהבת וטיפחת ציפיות גבוהות גם לשבוע השני וקצת התבדית.
אבל קצת רקע- את נשקלת בקבוצה או בבית?? אם את נשקלת בקבוצה והמשקל בבית הראה שנשארת אותו הדבר, אז נונונו לך על זה שנשקלת בבית. כי נשקלים תמיד תמיד אבל תמיד על אותו המשקל. ואם את נשקלת בבית אז נונונו קטן יותר רק על זה שלא התאפקת יום אחד.בכל מקרה, תבואי נקייה יותר מציפיות ותקבלי באהבה כל מה שהמשקל יראה מחר (הביתי או זה של הקבוצה). תביני שאת נמצאת בתהליך ולא בכל שבוע תוכלי לעמוד בציפיות של עצמך, המשמעות – לא בכל שבוע תראי ירידה של 2 קילו. אבל תמיד תמיד צריך להסתכל על הממוצע…
בקיצור, אל תתני לזה להוציא לך את הרוח מהמפרשים… תמשיכי בכל הכוח גם למחר וגם לעוד שבוע חדש.
ואל תסתכלי על התמונה הגדולה של “יש לי בין 30-35 קילו לרדת כי זה נורא מפחיד ומאיים”. תמיד תציבי לך מטרות קטנות גם כדי שתראי את ההתקדמות ותוכלי ליהנות מהעובדה שאת מצליחה להציב מטרות קטנות ולהשלים אותן, ולחגוג עם עצמך השלמה של כל מטרה כזו.
12/04/2019 בשעה 12:52 #137770אלמונילא פעיליקירה, אין משתתף אחד של חלי ממן שלא מכיר את התחושה.
בתור מי שירדה מעל 40 ק”ג, אני יכולה לייעץ לך מהניסיון האישי שלי.
כשנמצאים בתחילתו של התהליך, מאוד חשוב לדעת מה המטרה שעומדת מול עינינו – איך את רואה את עצמך בעוד X זמן מהיום.
יחד עם זאת, כדי שהמטרה הבאמת רחוקה הזאת לא תייאש אותנו, תבני לעצמך מערכת יעדים אישית. מה זאת אומרת?
צעדים קטנים, כל שבוע יעד חדש.
היעד השבועי יכול להיות ירידה של קילו, או במשך שבוע להצליח לשתות 12 כוסות מים, או לצאת פחות לשתי הליכות במהלך השבוע, וכן הלאה…
בחרי לעצמך כל שבוע את היעד שהכי מדבר אלייך וידרבן אותך לעבודה.
הרעיון הוא די פשוט – להתחיל ליצור רצף של הצלחות, לכבוש יעדים קטנים, מה שבסופו של דבר יוביל לאמונה עצמית ולהמון מוטיבציה.
הרבה יותר קל לצאת לדרך כאשר לאורכה מסומנות לנו תחנות. לכן, צרי לעצמך את התחנות האלו.
בעוד מספר שבועות, הגרמים שירדו יתחילו להצטבר לקילוגרמים. את תתחילי לראות שזה אפשרי.
אם בשבוע ירדת 2 ק”ג (!!!), אין ספק שאת יכולה!
שיהיה במון בהצלחה! -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.