חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מה אני אגיד לכם????????איזה דיקאון!!!!!!!!הגוף שלי הישתגעה!!!!!!השבוע עליתי 1.100 ו לא עשיתי שום דבר……עושה םפורט 5פעמים בשבוע שעתיים,שותה 3 ליתר מיים,שוקלת האוכל,כותבת כול יום מה אני אוכלת בדף,מבשלת אוכל ו לא זזה מילימתר……..לא יודאת………זה כול כך מאצבן אותי!!!!!!!אבל מה לעשות??????רק להתמיד ו למשיך בדרך,כניראה שזה תוצאה מי כול הדברים ו דיאטות שעשיתי לגוף שלי,לא יודאת,אבל בכול זאת לא מותרת!!!!!!!!!!!!!ממשיכה,ממשיכה בממשיכה הוא בסוף יהיה תוצאות.מה לעשות.דרך קשה,המון אבנים בדרך,אבל אני אעבור אותם……….
    טוב,בנות!!!!שהיה לנו שבוע טוב!!!!!!
    לילה טוב

אלמוני
    לא פעיל

נכון כמו שאמרת הגוף שלנו לפעמים משתגע ובכל התהליך הזה יש לנו לפעמים עליות לא מוסברות…יכול להיות מחזור, הורמונים, לחץ נפשי ועוד אלף ואחת סיבות!! אבל זה לא צריך לגרום לך להתייאש..שלא תחשבי על זה!! תהיי בטוחה בעצמך כי את עושה תוכנית במאה אחוז..אז תמשיכי ככה ותעבירי לאיה רישומים כל יום, תמשיכי עם המים והספורט ואני מבטיחה לך(מניסיון) שהתוצאות לא יאחרו להגיע!!

מקווה שקצת עודדתי אותך..
    תכנסי לשבוע הזה עם אנרגיות טובות ונקיות מייאוש ודכאון כי אין להם מקום בתוכנית!!
    לילה טוב:)

אלמוני
    לא פעיל

היי סילביה..
    אני מצטרפת לכל ההודעות המחזקות והמדהימות שהשאירו לך פה..
    לעיתים הגוף פועל בדרכים נסתרות..אני ממליצה שתעשי רישום ותבדקי היטב מה נכנס לפה..יהיה בסדר…ממשיכים הלאה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות