חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בפרנויה היסטרית…
    אני כאילו מדמיינת שאיך אני עושה את התפריט והכל בסדר (אומנם אני מדלגת לפעמים על פרי..) יש לי סיוט שאני לא ארד בכלל ואני אתקע ולעולם לא ארד…
    אכלתי את המותרת שבוע שעבר ויש לי תחושה שאכלתי בטרוף…
    ובא לי היום לעשות את המותרת שלי ולאכול נודלס במסעדה אבל לדעתי זה יותר מידי ואני לא יודעת אם לעשות את זה…
    היום כמעט ולא אכלתי כי היה לי טסט (כמובן שנכשלתי) ואני בדיכאון רצח ולא מצליחה לאכול
    אוף…אוף…אוף… :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

תעשי 10 דקות הפסקה מהכתיבה בפורום ותעברי ללשונית “סיפורי הצלחה”. קיראי שם כמה אנשים ירדו באותה תוכנית. כולם אכלו מותרת (לפעמים בטירוף), לכולם היו ימים טובים יותר או פחות, אבל הסוד אצל כולם הוא שהם המשיכו. משבוע לשבוע המשיכו, נפלו-קמו-נפלו והמשיכו.
    נכון, נכשלת בטסט… מבאס לגמרי.
    אם את בדיכאון, הדבר היחיד שיכול להחזיר אותך לתלם מבחינת התוכנית הוא… התוכנית! תעשי יום אחד מצוחצח – בדיוק מה שכתוב ותראי איך את מזדקפת וקובעת לך בקלילות טסט חדש.
    לשיפור ההרגשה ולשיפור המורל, ממליצה לך לכתוב מכתב לבוחן-הטסטר (למגירה, כן?) מלא קללות נמרצות. 😉
    יהיה בסדר. מבטיחה! :שמח1:
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

נשמע שאת קצת נסערת. תנשמי עמוק, תשתי מים, הכל בסדר!
    צר לי לשמוע (לקרוא) שאת כל כך לא מאמינה בעצמך. החיים זה לא רק הצלחות, צר לי לבשר לך. אנחנו גדלים ומתעצמים דווקא מהכישלונות. אבל לקבוע כישלון מראש?? זו גישה של לוזרים! ואת לא לוזרית!
    “He who says he can and he who says he can’t are both usually right” – מכירה את המשפט הזה?
    לקבוע מראש שלא תצליחי בתכנית ושלא תרדי במשקל?? מה? למה? סיוטים? פרנויות? תתחילי, תנסי, תראי. לא יילך?? (וזה לא יקרה כי זה ילך) לא הפסדת כלום!
    אל תכניסי את עצמך לסרטים מיותרים.
    אז נכשלת בטסט! נו?? את יודעת כמה נכשלים בטסט הראשון? אז מנסים שוב! עד שמצליחים!
    תני לי להגיד לך עוד משהו- המנה המותרת לא באה לעזור לנו במצבים קשים ולא אוכלים אותה כי רע לנו פתאום. לא לא. את יודעת למה יש לך ייסורי מצפון כשאת אוכלת אותה? זו הסיבה! את אוכלת אותה כשרע ואז זה מרגיש לך כאילו חיפית על זה אבל שזה מעין 'חטא' וזה מרגיש לך 'לא בסדר'. תאכלי אותה כשטוב לך!

הכל בסדר חמודה. תכיני לך ארוחה טובה, תעשי מקלחת טובה, שמעי שירים שאת אוהבת ומבטיחה לך שמחר יהיה טוב יותר :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות