חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל בוקר מתחילה מחדש ולא מתייאשת!
    ואז לאחר כמה שעות כאילו כל התהליך שאת נלחמת עליו נשכח
    אני מרשה לעצמי לאכול מה שבא כי יש את מחר ואפשר להתחיל שוב מחדש.
    אבל המחר הזה נמשך עוד יום ועוד יום ולא עוצר!
    איך עוצרים סופית את הדחייה הזו?!
    אני כבר מתחילה להגעיל את עצמי!
    לא בגלל איך שאני נראית, רק בגלל שאין לי את הכח לשלוט בזה!!!
    אוף למה אנחנו לא מצליחים להחזיק את עצמנו ולהתאפק כמו כל הרזים למיניהם שבכיף לא יאכלו מהעוגה ובכיף יוותרו על התענוגות?! :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אולי בגלל שאנחנו לא הרזים הללו……????? וזו הסיבה שהם רזים ואנחנו לא!!! אבללללללל
    אנחנו נהיה ! צריך ללמוד לדחות סיפוקים ולהנות מדברים אחרים במקום שהפה שלנו יהיה עסוק בלעיסה ובהנאה המטורפת הזו למזון טעים ועשיר קולוריות שרק גורם לנו להתנפח ,צריך להגיע לתובנה שיש חיים גם בלי תוספות.
    אז שתהיה לנו שנה של אהבה עצמית של הבנה ושל השלמה. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הי נוני
    נסי לזהות את הגורם שבעקבותיו את זוללת, למשל ישיבה מול הטלויזיה, דיון בעבודה, כניסה למטבח.
    תוכלי לנסות להמנע מהגורם, למשל להפסיק לראות טלויזיה בערב.
    תוכלי גם להחליף את התוצאה בתוצאה טובה יותר. למשל אם בדיון בעבודה את זוללת קוראסונים, בפעם הבאה שבי רחוק מהם והחזיקי ביד כוס מים או תפוח.
    אפילו אם את לא מצליחה לזהות את כל הגורמים מיד, לא נורא. כל פעם שאת זוללת, עצרי לחשוב למה זה קרה. ככה תוך זמן קצר תלמדי מה מכשיל אותך ותוכלי לתכנת את עצמך מחדש.

סתם בתור קוריוז, כשסיפרתי לאשתי שכשאני עובר ליד המקרר אני חייב לפתוח אותו בשביל לראות מה יש שם (לא שאני לא יודע), היא הדביקה לי בפנים פתק “אתה כבר יודע מה יש כאן”. רק מהפדיחה הפסקתי לעשות את זה :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות