חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חולה ולא מסוגלת להכניס כלום לפה כי כל דבר עושה לי בחילה ניסיתי עכשיו לאכול את ארוחת הבוקר וישר רצתי לשירותים מה עושים??? מה יהיה עם התפריט בימים הקרובים אני בקושי אכלתי את הבוקר אז עוד 5 ארוחות אין מצב מפחדת גם כשיהיה יותר טוב אני יטרוף את המקרר מישהי הצעות

אלמוני
    לא פעיל

אם אוכל עושה כרגע בעיות אז תני לגוף כמה ימים להבריא ואל תתעסקי בזמן הזה בדיאטה. צריך לדעת גם להקשיב לפעמים לגוף.

תשתי הרבה מים, תה.. אולי מרק עוף. אם זה בעיות בקיבה אז תכיני לך אורז לבן לצהריים, את יכולה פרוסת לחם עם קצת גבינה לבנה.

בקיצור, לנשום עמוק… לא להתעסק במה יהיה אלא לדאוג להעביר את הימים האלה של המחלה. אח”כ חוזרים לשגרה והכל יהיה בסדר.

תרגישי טוב, ותזכרי – העיקר הבריאות. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כמו שכתבה לך עמית, העיר לשתות והרבה, המרק פתרון מעולה כי את יכולה להכין מרק ירקות ופשוט למעוך אותם ואז את אוכלת בלי להרגיש.
    תשתדלי כמה שאפשר לא לדלג על ארוחות אלא פשוט להקטין אותם אם את ממש לא רעבה.
    ותרגישי טוב הכי חשוב :שמח1:
    נ.ב. חשוב: שאפו על הירידה האחרונה (600) הכל נספר הכל נרשם.. גם אם רואים באיחור

אלמוני
    לא פעיל

אז קודם כל בריאות!!!!
    ואם עקבת אז את יודעת שאני עברתי משהו דומה לפני כחודש ועברתי הכול בשלום אז נכון לא היתה ירידה גדולה בשבוע שלאחר הסערה אבל האמונה בעצמך וכח רצון כמו שיש לך הכול קטן עלייך .
    תפסיקי לחשוש ותדאגי לבריאות שלך לפני הכול ואחרייך המבול…. 😉
    חוץ מזה כשהתיאבון יחזור יש מספיק אוכל בתוכנית אף אחת מאתנו לא מרעיבה את עצמה אז הכול דבש (ואם תהיי ממש רעבה אז תכיני לך מרק ירקות ותוכלי כמה שבא לך……כולל כרוב או לא :מאושר: )
    תרגישי טוב ואל תעסיקי את עצמך בקטנות :אוהב:
    החלמה מהירה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות