- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
21/02/2012 בשעה 10:05 #188587אלמונילא פעיל
היי בנות, לא הייתי בפורום כבר הרבה זמן ואני רוצה לשתף אתכן ביאוש שלי, אולי תצליחו לעודד אותי ולגרום לי למשהו…..
אני בקבוצה כבר שנתיים +, בהתחלה ירדתי 10 קילו ועזבתי, חזרתי אחרי כמעט שנה
ועזבתי שוב למשך 4 חודשים ושוב חזרתי ומאז אני כמעט ולא יורדת!!!!!
ואני עושה הכול כדי לרדת ולא מצליח לי, כבר עשיתי בדיקות דם והכול תקין.
עכשיו עזבתי שוב את הקבוצה בגלל שעברתי ניתוח ברגל – חודש הייתי בבית.
לצערי נורא קשה לשמור בבית כול היום סביב המטבח מהשעמום אוכלים :כועס: בטוח עליתי במשקל :עצוב:
בקיצור, אני מיואשת מצד אחד מאוד רוצה לחזור לתוכנית ולרדת… מצד שני מתבאסת שבטח עליתי. ושוב לחזור לתוכנית לשמור טוב טוב ובקושי להוריד במשקל :סחרחורת:
אוף, ממש מבאס ומעצבן שאני לא מצליחה לרדת. :כועס:
אני רוצה להיות רזה!!!!!13/04/2019 בשעה 19:53 #188588אלמונילא פעילאני ממש מבינה אותך גם אני יורדת לפעמים כמה גרמים ולפעמים כלום אבל את צריכה לזכור שהצלחת בתוכנית להוריד כבר 10 קילו. כלמור את יודעת לעשות את זה. תחשבי שמעכשיו את מתחילה תיצמדי לתוכנית ו..את בדרך הנכונה.
בהצלחה.13/04/2019 בשעה 19:53 #188589אלמונילא פעילהי דפני,
באמת חסרת בפורום 🙂
אני כ”כ מבינה אותך, גם אני הייתי בעבר (לפני חמש שנים)בקבוצה, עזבתי 2 ק”ג לפני השמירה – זה התחיל משבוע אחד שלא יכולתי ללכת וכך שבוע רדף שבוע ולאן הגעתי? כמובן שהעליתי כמעט הכל.
לפני שנה חזרתי לקבוצה, כ -6 חודשים “ישנתי”, הייתי באה והולכת, ממש כמו סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה, עד שנפל האסימון והחלטתי שאני ממש רוצה להיות במקום אחר, ממש רוצה לרדת במשקל 🙂 ואז החל השינוי:
התמדתי להגיע לקבוצה, להישאר, לשמוע את הפנינים שיוצאות מהמנחה המדהימה שלי ובעיקר להפנים שבלי עשייה ולקיחת אחריות אני לא אצליח, והצלחתי – כשישה -שבעה חודשים אחרי ה”סוויצ'” שעשיתי בראש הגעתי לשמירה המיוחלת 🙂 ואני עדיין ממשיכה בעשייה.
תבדקי איפה את נופלת, תמצאי לך פתרונות לנפילות האלה – בכל תקופה זה משהו אחר, אני עכשיו בתקופה שבימי שלישי ורביעי יותר קשה לי – אז ביום שני אני מכינה לי שלל מאכלים חינמיים, בבוקר חותכת ירקות כך שאגיע הביתה אנשנש ובעיקר אני למדתי ועדיין לומדת להתאפק.
תעשי רישום – אני עדיין עושה רישום בשבועות מסוימים, זה מכניס אותי למסגרת.
ובעיקר, אל תוותרי – כשאת מוותרת את בעצם מוותרת על הכוח, הכוח שבעשייה ובהצלחה בתוכנית.
בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך 🙂13/04/2019 בשעה 19:53 #188590אלמונילא פעילהרבה פעמים כשרציתי לשבור את הכלים ולאכול שטויות..הייתי אומרת לעצמי…
אז מה גם ככה אני לא יורדת..אז לפחות אני אוכל ואהנה..האמת שזה סתם תירוצים וככה הייתי משקרת לעצמי, כדי שאוכל לאכול שטיות.
היום אני יודעת בוודאות שאין דבר כזה שאני אשמור אוכל נכון ואתאמן ולא ארד במשקל..
וגם אם יש תקיעה לתקופה מסוימת לפחות אני לא עולה – שזו גם הצלחה!דפני אל תיתני לזה לשבור אותך..תתמידי ויהיו תוצאות!
13/04/2019 בשעה 19:53 #188591אלמונילא פעיליקירה למה לנחש , עדיף לקחת אחריות להגיע לקבוצה ולהישקל גם אם
לא ירדת זה בסדר העיקר לחזור לתוכנית.
החלופה של לפחד ולהסתתר בבית לא תעזור ולא תביא אותך לשום תוצאה
שלה את מייחלת… צאי לדרך בהצלחה :שמח1:13/04/2019 בשעה 19:54 #188592אלמונילא פעילקל לי להיזדהות, גם אני הייתי בסיפור דומה של נטישה-חזרה.
לא פשוט לחזור.. “ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה”.
יש צורך לייצר (שוב) את המוטיבציה הראשונית, את הרצון.
ראשית, את בבית מחלימה לאחר ניתוח והמטבח קרוב מתמיד.
נצלי את הימים לעיון מחודש בחוברת, תצמדי לתפריט ולעצות המועילות של המשתתפות המדהימות בפורום – הן יספקו לך את התמיכה הרוחנית.
ברגע שתוכלי לשוב לפעילות רגילה אני בטוחה שהשגרה המבורכת של התוכנית תעשה את שלה.
הכל יהיה פשוט וקל כשתאמיני שאת מסוגלת.
אני מאמינה בך, החלמה מהירה13/04/2019 בשעה 19:54 #188593אלמונילא פעילבנות, חיזקן אותי..
אני חוזרת לתוכנית ולמפגשים :מאושר: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.