חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כהרגלי בקודש אני מדוגמת ועקבית מאוד בתפריט הערב הלכתי עם חברה טובה וישבנו לא.ערב
    קפה קפה . הזמנו ביחד סלט טאבולה עם קוסקוס , ירקות , פלפלים קלויים וחתיכות גבינה צפתית . אני אכלתי כמות קטנה מהסלט לא נגעתי בלחם שהגיע עם הסלט ולא ברטבים .(ויש מצב שאכלתי אפילו פחות ממה שמגיע לי …) ואזזזזזז חברתי שאלה את אכלתי “מותרת ” ועניתי שלא והזמנו 2 קינוחים “שוויצריה הקטנה ” וסופלה שוקולד עם כדור גלידה וקצפת . טעמתי חצי מפה ורבע משם ולא נגעתי בקצפת או בגלידה אבל אני מפחדת שעברתי את מכסת ה-600 קלוריות 🙁 כמו שאני מכירה את עצמי אני חייבת לאכול משהו שאני יודעת מראש את כמות הקלוריות שלו … נהניתי אין מה להגיד מקווה שזה לא יעלה לי בעלייה השבוע …תחזיקו לי אצבעות עד יום רביעי (וברור שממשיכים בתפריט מדוגם עד אז…) :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה שלושה רבעים של מותרת. אם אכן היית מדוייקת עם הסלט ומודעת למרכיבים שלו – ממש לא חטאת!
    מכירה את הצורך לדעת שזה ממש 600 קלוריות, רגשות אשם אחרי מותרת נוגדים את כל הרעיון של מותרת. את לא יכולה להיות בטוחה במאה אחוז אף פעם, אבל אם מותר לך סופלה כמותרת ואכלת רק רבע ועוד חצי מעוגה אחרת (מה זה שווצריה? לא מכירה) אז תחשבי בהגיון – אכלת רק 3/4 מותרת. הכל בסדר, ובמידה וחרגת קצת בארוחה כי זה בית קפה ואת לא יודעת בדיוק בדיוק כמה שמן שמו, אז הנה עוד רבע מותרת.
    הכל בסדר את יכולה להיות רגועה לגמרי. יותר מזה, זה שזה חשוב לך זה מדהים! זה אומר שאת כולך בתהליך ואין לי ספק שתצליחי! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לפי איך שאת מתארת את זה חצי מפה,רבע משם יש מצב שאפילו זה לא מנה מותרת שלמה.
    אבל בכל מקרה,אל תעסיקי את עצמך בזה,ממש מיותר. היה טעים? נהנית? זהו נגמר.
    תחזרי לתוכנית,ואין ספק שהמשקל יחייך כמו שצריך.. 😉

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות